En acı 23 Nisan kutlaması! Ebru Şallı oğlu için paylaştı

Eski manken Ebru Şallı, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı geçtiğimiz hafta kaybettiği oğlu Pars'ın çekilmiş görüntülerini paylaşarak kutladı.

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı son günlerde oldukça zor günlerden geçiyor. Geçtiğimiz hafta Harun Tan ile evliliğinden olan küçük oğlu Pars’ı lösemi hastalığından dolayı kaybetmişti. 2 yıldır lösemiye karşı verdiği yoğun mücadeleyi geçtiğimiz hafta kaybeden küçük Pars tüm ülkeyi derin üzüntüye boğdu.


Ebru Şallı’nın oğlu küçük Pars 9 yaşında hayatını kaybetti. İki yıl önce hastalık teşhisi konulan ve tedavi görmeye başlayan Pars, geçtiğimiz yıl ilik nakli olmuş ve hastalığı yenmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda hastalığının nüksetmesi ve durumunun ciddileşmesi üzerine özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Geçtiğimiz hafta oğlunu toprağa koyan Ebru Şallı ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda büyük acı yaşadı.

Ebru Şallı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımı! Oğlu Pars’ın videosu yürek sızlattı


Oğlunun görüntülerini paylaştı

Oğlunun ölümünün ardından özlemini dile getiren paylaşımlar yapan Ebru Şallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kutladı. Videoda oğluyla birlikte 23 Nisan’ı kutladığı görüntülere yer vermesi ise gören herkesi duygulandırdı. Paylaşımın altına pek çok yorum gelirken, Ebru Şallı’nın kötü günler geçirdiği öğrenildi.

En acı 23 Nisan kutlaması! Ebru Şallı oğlu için paylaştı ile ilgili etiketler Ebru Şallı 23 Nisan pars
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.