Emzikli futbolcu viral oldu: Maçtayken bile ağzından asla düşürmüyor!

Çocuk ligi futbolu genellikle en heyecanlı sahneleri sunar. Çocuklar birden fazla kez büyüklere dayanışma ve oyunun kurallarına saygı konularında adeta ders verirler. Ancak buna ek olarak, genellikle bazı tuhaf detaylara da sahiptir: Emzikli futbolcular gibi. 

Ağzından düşürmediği emziğiyle futbol oynadığı görüntülerle ünlenen 6 yaşındaki Ulises Cáceres Martínez'in durumu, çocuk futbolu liginin enteresanlıklarına iyi bir örnek. 

EMZİKLİ FUTBOLCU

2015 Arjantinli Gençler kategorisinin 10 numarası, emziğini ağzında taşırken ve bir yandan rakiplerinden kaçarken görüldüğü bir fotoğrafla sosyal ağlarda viral oldu. Ve beklendiği gibi, dünyanın her yanından sosyal medya kullanıcıları onu “Emzik” unvanıyla isimlendirdiler.

Emzikli futbolcu viral oldu: Maçtayken bile ağzından asla düşürmüyor!

'EMZİK ONUN İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR'

Gururlu babası Ariel, oğlunun benzersiz alışkanlığının bazı ayrıntılarını Arjantin basınına açıkladı. “Emzik onun için olmazsa olmazdır. Onsuz sakin değil, uyumuyor… Arjantinli öğretmene de söylediğim gibi emzikle daha iyi oynuyor” dedi.

TEHLİKELİ MAHALLEDE EMZİKLİ BİR KAHRAMAN

Küçük Ulises'in babası, iki yıldır Army de los Andes semtindeki binaları temizliyor. Burası, halk arasında Fort Apache olarak bilinen, Buenos Aires'in en tehlikeli mahallelerinden biri ve futbolcu Carlos Tevez'in çocukluğunu yaşadığı yerle aynı olmasıyla ünlü.

'PARAMIZ OLMADIĞI İÇİN ONA DONDURMA BİLE ALAMADIĞIMIZ OLUYOR'

“Paraya sahip olduğumuz ve olmadığımız günler var. Bazen su şişeleriyle ve Sube'de yüksüz gidiyoruz. Ulises'e ne zaman bir empanada (bir çeşit börek) alamasam ya da dondurma yiyemesek, bazen paramızın olduğunu, bazense olmadığını açıklamak zorunda kalıyorum. Mütevazıyız ve çok inançlıyız, bir gün bizi ödüllendirecek büyük bir Tanrı var” dedi.

Argentinos Juniors'ın alt liginde oynayan küçük Ulises'in oyunu hakkında şunları söyledi: “Çok enerjisi var, sürekli koşuyor. Ve topu sahanın ortasında yakalayınca hemen ileri gidiyor”.

İlk başta, koçlar babaya, oğlunun emzikle antrenman yapmamasını ve oynamamasını, olası bir düşüşte yaralanmaması için önerdiler, ancak babsı onları, emziğe izin vermeye ikna etti. 'Onu oynarken daha rahat hissedeceği şekilde kullanın' dedi ve  “Onu kullanmaktan hiç utanmıyor” diye bitirdi.

 

 

Kaynak: SuperHaber

Emzikli futbolcu viral oldu: Maçtayken bile ağzından asla düşürmüyor! ile ilgili etiketler Arjantin Çocuk Bebek emzik futbolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.