Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya FETÖ suçlaması!

FETÖ'nün firari kalemşörlerinden Emre Uslu, sosyal medyada #FETÖnünSiyasiAyağıKim ? etiketi açan gazeteci İsmail Küçükkaya'ya şok bir suçlamada bulundu. Uslu, arabasına bomba koyulacağını öğrendiğini ileri sürdüğü Küçükkaya'yı FETÖ'nün gazeteci ayağı olmakla suçladı. Emre Uslu'nun iddiaları bununla da sınırlı değildi...

FETÖ'nün kalemşörlerinden Emre Uslu uzun süredir ABD'de firari olarak yaşıyor.

Spekülasyon ve manipülasyonlarına artık ABD'de devam eden Uslu, son paylaşımlarından birinde Fox TV'da Çalar Saat programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya'yı hedef aldı.

Emre Uslu, sabah programında konuşacağı konuya ilişkin #FETÖnünSiyasiAyağıKim ? hastagi ile sosyal medyada paylaşım yapan Küçükkaya hakkında FETÖ'nün gazeteci ayağı suçlamasında bulundu.

Uslu, buna gerekçe olarak da Küçükkaya'nın 17/25 Aralık kumpaslarını yöneten polislerle kendisinden daha sık görüşmesini gösterdi. PKK'nın aracına bomba koyacağını bile Küçükkaya'dan öğrendiğini ileri süren Uslu, "Fütü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir." dedi.

İşte Uslu'nun çok konuşulacak o tweeti:

"17 25 Aralık operasyonlarını yapan polislerle benden çok, benden sık görüşürdün İsmail.(ben 3-5 defa görüştüm) ama sen her hafta oradaydın. PKK’nın arabama bomba koymak için adam gönderdiğini bile senden öğrendim. Fütü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir."

Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya FETÖ suçlaması!

Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya FETÖ suçlaması! ile ilgili etiketler FETÖ Emre Uslu İsmail Küçükkaya PKK bomba FETÖ'nün siyasi ayağı poliler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.