Ünlü YouTuber'ın sevgilisi duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul Bağcılar’da çıkan yangında YouTuber Emre Özkan ile birlikte hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Nahide Cansu Kovancı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümü öğrencisi Nahide Cansu Kovancı (25) Çorlu Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Önerler Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi.

Kovancı’nın cenazesine ailesinin ve arkadaşlarının yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan da katıldı.

Ünlü YouTuber'ın sevgilisi duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı!

Kovancı, tabutunun üzerine örtülen cübbesi ve duvağı ile son yolculuğuna uğurlanırken aynı olayda ölen Emre Özkan’ın cenazesi de memleketi Samsun’da toprağa verildi.

Ünlü YouTuber'ın sevgilisi duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 2

İstanbul'da dün, bir pasajdaki müzik stüdyosunda çıkan yangında dumandan zehirlenen Nadide Cansu Kovancı ile YouTuber Emre Özkan hayatlarını kaybetmişti.

Ünlü YouTuber'ın sevgilisi duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.