Emre Mor, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan imzayı attı! İşte o görüntüler

Fenerbahçe transferlerine bir yenisini daha ekledi. Sarı lacivertliler Fatih Karagümrük'ten 3 yıllık anlaşmaya vardığı futbolcu Emre Mor'u resmen açıkladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor'u transfer etti. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

"ÇOK GURURLUYUM"

Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Emre Mor, "Çok gururluyum, çok büyük bir camia Fenerbahçe'deyim. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Ben kendimi tanıyorum ve buna hazırım" ifadelerini kullandı.

Emre Mor, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan imzayı attı! İşte o görüntüler

Emre Mor, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan imzayı attı! İşte o görüntüler - Resim : 2

Emre Mor, kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayan imzayı attı! İşte o görüntüler ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Emre Mor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.