Emre Mor, bu kez düzelecek mi? 24 yaşındaki futbolcu Karagümrük'te rehabilitasyona alındı!

Fatih Karagümrük kadrosunu Emre Mor'la güçlendirdi. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi, Celta Vigo'nun gözden çıkardığı 24 yaşındaki kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladı. EURO 2016'da henüz 18 yaşındayken gösterdiği performansla "Türk Messi" diye anılmaya başlayan Emre Mor, Süper Lig'de daha önce de Galatasaray'da kiralık oynamıştı.

Yaptığı nokta transferlerle ve düşüşteki kariyerini yeniden ayağa kaldırdığı futbolcularla dikkat çeken Fatih Karagümrük bu kez de Emre Mor'a el attı. Kırmızı-Siyahlılar, 24 yaşındaki ismi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Danimarka doğumlu Mor, Nordsjaelland takımındaki performansıyla dikkat çekmiş ve 2016 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'da tüm Türkiye'yi heyecanlandıran bir performansa imza atmıştı.

Ardında Alman devi Borussia Dortmund'a 9.75 milyon euro bonservisle transfer olan genç yıldız, Bundesliga'da beklentileri karşılayamasa da Li Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya 13 milyon euro bonservisle satılmış ve kulüp tarihinin en pahalı transferi olmuştu.

Ancak bir türlü futbola odaklanamayan ve saha dışı konularda daha çok gündeme gelen futbolcu hızla gözden düştü. 2019-20 sezonu başlarken Fatih Terim tarafından Galatasaray'a transfer edilen Emre Mor, Sarı-Kırmızılı formayla da kendine gelememiş ve sezonun 2. yarısı da Yunanistan'da Olympiacos'ta geçirmişti.

Milli formayı 15 kez terleten Emre Mor artık Karagümrük forması giyecek.

Emre Mor, bu kez düzelecek mi? 24 yaşındaki futbolcu Karagümrük'te rehabilitasyona alındı! ile ilgili etiketler Emre Mor fatih karagümrük Celta Vigo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.