Emre Mor, Galatasaray'a geri mi dönüyor?

Celta Vigo'nun yaramaz çocuğu Emre Mor, Galatasaray'a geri mi dönüyor? İspanyol basını, Sarı-Kırmızılılar'ın 23 yaşındaki futbolcunun tapusunun alınması için girişimde bulunduğunu yazdı. İşte detaylar...

Geçen sezon teknik direktör Fatih Terim'im ısrarıyla Galatasaray'ın 1 yıllığına kiraladığı Emre Mor, Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Terim'in güvenini boşa çıkaran genç yıldızla yollar devre arası ayrılmıştı.

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesini feshettiği Emre Mor, devre arasında Yunanistan'ın yolunu tutmuş ve sezonu Olympiakos formasıyla tamamlamıştı. Komşu'da da dikiş tutturamayan ve futbolundan çok skandallarıyla gündeme gelmeye devam eden Mor'un bu sezon olumlu bir başlangıç yapması ise akıllara "Toparlanıyor mu?" sorusunu getirmişti.

Todofichajes'te yer alan habere göre Galatasaray, Emre Mor için yaz aylarında Celta Vigo ile görüşme gerçekleştirecek. Terim'in Emre Mor'a bir şans daha vermeyi düşündüğü aktarıldı. Haberin detayında Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro + bonuslar teklifinde bulunacağı aktarılırken İspanyol ekibinin bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Celta Vigo formasıyla bu sezon La Liga'nın ilk 6 haftasında forma giyen genç isim, ardından sakatlandı ve yedek kulübesine geri döndü. İspanyol kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Danimarka doğumlu kanat oyuncusu 2017 yazında kendisi için Alman devi Borussia Dortmund'a ödenen 13 milyon euroluk bonservis bedeliyle Galiçya ekibinin tarihindeki en pahalı futbolcu olmuştu. 

Emre Mor, Galatasaray'a geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Emre Mor Galatasaray La Liga Fatih Terim Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.