Emre Mor Fenerbahçe'de mi? Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan özel açıklamalar

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma, sarı lacivertlilere transfer olacağı konuşulan Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu. Hurma ayrıca gündemde olan Aaron Ramsey hakkında, "Anlaşma aşamasına geldik ama vazgeçtik" dedi.

TRT Spor'a açıklamalar yapan Başkan Süleyman Hurma, teknik direktörlüğe Pirlo'nun getirilmesiyle ilgili olarak, "103 ülkeden fazla ülkede bu konu haber oldu. Futbol tarihimiz için de önemli sayılabilecek işlerden bir tanesi. Kulübün marka değeri ve kulübün tanıtılması açısından çok önemli. Beş büyük ligin olduğu ülkelerde de Pirlo kaynaklı yorumlar yapıldı. Pirlo dünya çapında bir futbolcuydu. Tartışılmaz bir futbol efsanesiydi. Son olarak Juventus'ta teknik direktörlük yaptı. Orada iki kupa kazandı. Son kulübü Juventus olan bir teknik direktörü Türkiye'ye getirmek neredeyse imkansız. Bunu kendi koşullarımızda yaptık" dedi.  

''PIRLO, YERLİ TEKNİK DİREKTÖRLERDEN DAHA UYGUN BİR FİYATA ANLAŞMA YAPTI''

Pirlo'nun yerli teknik direktörlerden daha az bir ücrete anlaştığını vurgulayan Hurma, "Juventus ile iyi ilişkilerimiz var. Onun için bu transfer oldu. Pirlo, yerli teknik direktörlerden daha uygun bir fiyata anlaşma yaptı. Aksi takdirde zaten yapamazdı. Evet bir çok şeyimiz yok ama günün sonunda insan kalitesi ve insan bilgisi kazanır. Futbol insanla yapılan bir iş. Nasıl bir tesis olursa olsun neticede orada insan oynayacak. İnsanın oluşturduğu proje olacak. Orada da biz fark yarattığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

''EMRE MOR BİZDE 1-2 YIL DAHA OUNARSA BURADAN DÜNYA STARI OLARAK GİDECEKTİR''

İsmi transferde sık geçen Emre Mor konusunda da Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Geçen sene Emre Mor'u TFF 1. Lig takımları bile almak istemedi. Ben hiç düşünmeden aldım. O zaman, 'Emre Mor gibi bir oyuncuyu denememek aptallıktır' demiştim ve haklı çıktım. Kariyerimde çalıştığım en yetenekli oyuncu. Bir dünya starı olma potansiyeline sahip. O yönde ilerleyen bir oyuncu. En büyük arzum maddi ve manevi olarak koşulları sağlayıp onu kendi kulübümüzde tutmak. Emre Mor'u kaça satarsak satalım zarar edeceğiz. Bizde 1-2 yıl daha oynarsa buradan dünya starı olarak gidecektir. Bunu becerirsek, becereceğim. Takımda tutmak için çeşitli fonlar araştırıyorum. Yapamaz isem gelen teklifi de halihazırda değerlendiriyorum. Takımlarla 'şu aşamadayım, bu aşamadayım' dersem ve transfer olmazsa takımları sıkıntılı bir duruma sokmak istemiyorum. Emre gibi bir oyuncuya ilginin olması normal. Emre'yi takımda tutarsak, bir yıl sonra onu 100 kulüp ister. Herhangi bir kulüple şu an imza atmış değiliz. Ancak bir takım görüşmelerimiz oluyor. Karagümrük, Emre ve transfer edecek kulüp için doğru olan neyse onu yapmaya gayret edeceğim. Emre'yi verdikten sonra 15 milyon Euro bonservis parası verelim, yine Emre gibi bir oyuncu alamayız" açıklamasında bulundu. 

''AARON RAMSEY ANLAŞMA AŞAMASINA GELDİK AMA TRANSFERDEN VAZGEÇTİK''

Başkan Hurma ayrıca ünlü futbolcu Ramsey için konuştu ve "Aaron Ramsey ile anlaşma aşamasına geldik ama sonra transferden vazgeçtik" dedi. 

Emre Mor Fenerbahçe'de mi? Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan özel açıklamalar ile ilgili etiketler Emre Mor Fenerbahçe fatih karagümrük Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.