Emre Mor bıçak altına yatacak! "Futbol hayatı tehlikede"

Celta Vigo'da forma giyen milli yıldızımızdan kötü haber! Tekrarlanan sakatlıklarından dolayı bıçak altına yatacak olan Emre Mor ile ilgili "Kendi özelliklerinden bir daha yararlanılmasını büyük bir tehlikeye attığını gösteriyor. Emre Mor'un futbol hayatı tehlikeye girebilir" ifadeleri kullanıldı.

Eski Galatasaraylı yıldız Emre Mor'un futbol hayatı tehlikede! Milli futbolcu tekrarlanan sakatlıkları nedeni ile bıçak altına yatacak...

Yaşadığı tekrarlanan sakatlıklardan dolayı başı ağrıyan Emre Mor'a tehlikeli bir çözüm bulundu. Yıldız futbolcu tekrarlanan rahatsızlıkları nedeni ile bıçak altına yatacak. Bu durum da milli oyuncumuzun sezonu kapatması anlamına geliyor. İspanyol basını, Emre Mor'un kısa bir süre içerisinde bir daha Celta Vigo forması giymesinin mümkün olmadığını ifade etti.

"YAŞAM ZEVKİ İÇİN DUBAI'YE GİTMEYİ TERCİH ETTİ"

Haberde, "Emre Mor, Celta tarihinin maliyet olarak en büyük transferi ancak şu ana kadarki performans tam bir hayal kırıklığı. Celta'nın planları göz önüne alındığında Emre Mor bir daha Celta formasını giyemeyecek. Henüz 23 yaşında olan Emre Mor, sürekli yaşadığı kasık sakatlığının üstünden gelebilmek için ameliyat olacak ve Dubai da tedavisine devam edecek. Doğrusunu söylemek gerekirse Emre Mor, doğru bir rehabilitasyon sürecinden daha çok yaşam zevkinden mahrum kalmamak için Dubai'yi tercih etti."

"FUTBOL HAYATI TEHLİKEYE GİREBİLİR"

"Emre Mor'un ameliyat sürecine girmesi en az 1.5 ay daha oynamaması demek oluyor. Dahası da kendi özelliklerinden bir daha yararlanılmasını büyük bir tehlikeye attığını gösteriyor. Emre Mor'un futbol hayatı tehlikeye girebilir" ifadeleri kullanıldı.

 

Emre Mor bıçak altına yatacak! "Futbol hayatı tehlikede" ile ilgili etiketler Emre Mor Galatasaray sakatlık Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.