Emre Kocadağ'dan transfer açıklaması... Rosier, Beşiktaş'a gelebilmek için "Feda" dedi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, takıma yapılacak takviyelerle ilgili olarak çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtirken, kadroda düşünülmeyen oyuncularda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Takımdan kimsenin ayrılmak istemediğine dikkat çeken Kocadağ, Valentin Rosier’in Beşiktaş’ta devam edebilmek için büyük fedakârlık yaptığını söyledi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hürriyet'e konuşan Siyah-Beyazlı idareci, "Özellikle forvet ve stoper arayışlarımız sürüyor. Fakat istedikleri rakamları sunmamıza rağmen sıkıntı oluşturuyorlar. İstedikleri rakamı vermemize rağmen 1 gün sonra o rakamın üstüne çıkıyorlar. Beşiktaş’ın geçmiş yıllardaki gibi bol keseden ve uzun vadeli sözleşme yapan kulüp olarak görüyorlar. Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda sözleşmelerimizi sunuyoruz” dedi.

DOUGLAS & LENS KENE GİBİ YAPIŞTI

Sivasspor'da oynadığı 2018-19 sezonunda gösterdiği performansla Süper Lig'in en iyi sağ beki olarak anılan ve ardından Beşiktaş'a 3 yıllık imza atan Douglas, 2 senedir yatıyor. Ne maça çıkan ne de sözleşmesini fesheden Brezilyalı yılda yaklaşık 2 milyon euro kazanıyor.

Fikret Orman dönemi transferi olan 30 yaşındaki eski Barcelonalı'nın 1 sezon daha yattığı yerden para kazanmasını istemeyen yönetim arayış içinde... Jeremains Lens ise yıllık 3 milyon euro civarında bir para alıyor. Az da olsa katkı sağlayan 33 yaşındaki Hollandalı da kontratının son yılında... Rosier'in Beşiktaş'ta oynamak için yaptığı fedakarlığı anlatan Emre Kocadağ, bu futbolculara ise ateş püskürdü:

“Rosier konusunda başkanımız Ahmet Nur Çebi çok zaman harcadı. Rosier de karakterli bir oyuncu çıktı. Alabileceğimiz en uygun şartlarda kulübe kazandırdık. Fakat takımımızda yüksek maaşla 4-5 yıllık anlaşma yapılan oyuncular kadro dışı kalmasına rağmen bir yere gitmek istemiyorlar. Bu da bizi üzüyor. Lens ile ilgili çalışmalar devam ediyor, Douglas için bastırdık. Ama adam ‘Bu parayı bir yerde alamam’ diyerek tek başına antrenmanlarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürüyor. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarlarının yüzünü güldürecek transferleri bitirmek üzereyiz."

Emre Kocadağ'dan transfer açıklaması... Rosier, Beşiktaş'a gelebilmek için "Feda" dedi

Emre Kocadağ'dan transfer açıklaması... Rosier, Beşiktaş'a gelebilmek için "Feda" dedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Jeremain Lens Emre Kocadağ douglas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.