Puan kaybının ardından sütlaç polemiği

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile kulüp efsanelerinden Ali Gültiken arasında sütlaç polemiği yaşandı. Gültiken, yorumlarını beğenmeyen Kocadağ'a "Herkes işini yapsın" diyerek tepki gösterdi.

Beşiktaş efsanelerinden Ali Gültiken, Antalyaspor beraberliğinin ardından kendisine taş atan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'a tepki gösterdi.

Kocadağ, maç çıkışı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, TRT Spor'da yorumculuk yapan Gültiken'i kastederek, “Beşiktaşlı yorumcular diğer yorumcuları biraz izlesin. Onlar gibi sesleri çıkmalı” demişti. Bu sözlere sinirlenen Gültiken, “Emre Kocadağ ticari anlamda sütlaç satıyor. İşi bu. Siz bu konuma geldiniz diye herkese, neyi ne yapacağı konusunda hüküm veremezsiniz" ifadelerini kullandı.

ÖLÇÜLERİNİ BİLECEKLER!

Hızını alamayan Ali Gültiken, şunları söyledi:

“Sorumlu olan insanlar görevlerinin gereğini yerine getirecek ama ölçülerini de bilecekler. Mikrofon size uzatıldı diye herkese her şeyi söyleme hakkına sahip değilsiniz. Emre Kocadağ ticari anlamda sütlaç satıyor. İşi bu. Siz bu konuma geldiniz diye herkese, neyi ne yapacağı konusunda hüküm veremezsiniz. Sen bu şekilde davran diye hitap edemezsiniz. Sen önce kendi işini doğru yapacaksın. İşini doğru yapmadan farklı gündem oluşturmayı düşünüyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Çünkü Beşiktaş’ta Emre Kocadağ ve onunla beraber devam eden arkadaşlara şunu söyleyeyim. Bir sürü konuyu Beşiktaş’ın mali genel kurullarında yapacağınız ve söz vereceğiniz halde bugüne kadar adım atmadınız. Kendi işinizi doğru yapacaksınız. Beşiktaş’ın menfaatlerini doğru kullanacaksınız. Ondan sonra başkalarının ne yapıp yapmayacağı konusunda ahkam keseceksiniz. Bu arkadaşlar güçlü yönetim olarak geldi. Herkes destekler.”

Puan kaybının ardından sütlaç polemiği ile ilgili etiketler Beşiktaş ali gültiken
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.