Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'dan Ljajic açıklaması

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, Adem Ljajic'in son durumu ve Dorukhan Toköz'ün sözleşme konusu üzerine açıklamalarda bulundu. Kocadağ, "Adem Ljajic ile çok sık görüşüyoruz, 'Eski Adem'i size izlettireceğim' diyor" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Emre Kocadağ, Kartal'ın kayıp yıldızı Adem Ljajic'e ilişkin açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Siyah-Beyazlı idareci, "Adem Ljajic ile çok sık görüşüyoruz, 'Eski Adem'i size izlettireceğim' diyor" ifadelerini kullandı.

Kocadağ, sözleşme uzatmak üzere olan milli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz için ise şunları söyledi: "Dorukhan Toköz ve menajeriyle görüştük. Dorukhan bize Türkiye'de başka bir takımda oynamak istemediğini söyledi. Beşiktaş'ta devam etmek istediğini düşünüyorum. Söylemine inanıyoruz. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta olumlu-olumsuz bu konuyu kapamayı düşünüyoruz. Kendisi ve Beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun. Şartlarımız uyarsa, onun da gönlü Beşiktaş'ta atmaya devam ederse, Dorukhan bizimle devam edecektir."   

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'dan Ljajic açıklaması ile ilgili etiketler Adem Ljajic Dorukhan Toköz Beşiktaş Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.