Emre Kocadağ: Halil Umut Meler'i haftaya da atasınlar!

Emre Kocadağ: "Beşiktaş'ın önünü kesmek için plan yapacaklarına inanmak istemiyorum. Beşiktaş buraya iyi futbol oynayarak geldi. Bugün bir kaza oldu. Biz şampiyon olacağız. Hakemi 3. kez atasa da olur, 4. kez atasa da olur. Biz iyi oynadıktan sonra planları bozarız."

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olduğu maçın hakemi Halil Umut Meler, genel olarak iyi bir karşılaşma yönetse de ev sahibi aleyhine "gösteremediği" kırmızı kartla yine tartışılan isim oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinin hakemi Meler için "Bu hakemi bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz" demişti. 1-1'lik maçın ardından MHK'nin bu hafta da Meler'i Beşiktaş maçına ataması tartışmalara neden olmuştu. Kasımpaşa'daki maçta bir kırmızı kart pozisyonunda takdir hakkını ev sahibi lehine kullanadan genç hakem, sosyal medyada Beşiktaş taraftarının hışmına uğradı.

Beşiktaş yönetici Emre Kocadağ ise maç çıkışı şunları söyledi: "Halil Umut Meler bir riskti, MHK böyle uygun gördü. Beşiktaş'a kendi kendine ceza vermeye çalıştı. Bu hakemle alakalı gereksiz bir stres oluşturuldu. Keşke gözünün önündeki 2. sarı kart verse ve 10 kişi bıraksaydı rakibi... Haftaya da atasınlar!. Beşiktaş'ın önünü kesmek için plan yapacaklarına inanmak istemiyorum. Beşiktaş buraya iyi futbol oynayarak geldi. Bugün bir kaza oldu. Biz şampiyon olacağız. Hakemi 3. kez atasa da olur, 4. kez atasa da olur. Biz iyi oynadıktan sonra planları bozarız."

Emre Kocadağ: Halil Umut Meler'i haftaya da atasınlar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Halil Umut Meler Sergen Yalçın Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.