Emre Kocadağ: Biz inancımızı kaybetmedik

Emre Kocadağ: "Her şey bizim elimizde. Beşiktaş camiasına taraftarına buradan seslenmek istiyorum. Büyük bir emek var. Zorluklara savaşan bir yönetim var. Ben Beşiktaş takımının lig şampiyonluğunu hak ettiğini düşünüyorum. Bütün kamuoyu böyle düşünüyor. Bugün olmadı ama hala avantaj bizde. Cumartesi günü Allah'ın izniyle bu takım şampiyon olacak. Biz inancımızı kaybetmedik."

Süper Lig'in 40. haftasında deplasmanda Galatasaray'a, 41. haftasında da evinde Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaş, cumartesi günü Göztepe'yi deplasmanda yenmek zorunda...

Aynı puanda olduğu (81) Galatasaray ile ikili averajı eşit olan Siyah-Beyazlı takım, genel averajda 2 gol avantajın sahibi... Büyük tehlikeyi derinden hisseden Beşiktaş camiası, yine de mutlu sona ulaşacaklarından şüphe duymuyor.

Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın maçı çıkışı, "Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Avantaj bizde. Cuma günü inşallah güzel bir yolculuğa çıkacağız, Beşiktaşlılar buna inansın" sözleri, bunu gösteriyor. 

Zorlu bir sezon geçirdiklerini dile getiren Siyah-Beyazlı idareci, şunları söyledi: "Sene başından beri zorlu bir mücadele verdik. Öncelikle başkanımıza, yönetim kuruluna, camiamıza, pandemi sürecinde ciddi efor sarf eden teknik ekibe, futbolculara teşekkür ediyorum. Sıkışık takvim, futbolcu sağlığının zorlandığı, tüm ekiplerin ciddi efor verdiği bir sezon oldu. İyisiyle kötüsüyle son haftaya geldik.

BİTİRME FIRSATLARINI DEĞERLENDİREMEDİ

İnanılmaz bir çekişme var. Elimize bitime fırsatı birçok kez geldi ama değerlendiremedik. Göztepe maçına kaldı şampiyonluk. Cuma günü İzmir'e gidiyoruz. 4 gün içinde iki maç ve iki kupa var Beşiktaş'ı bekleyen. Her şey bizim elimizde. Beşiktaş camiasına taraftarına buradan seslenmek istiyorum. Büyük bir emek var. Zorluklara savaşan bir yönetim var. Ben Beşiktaş takımının lig şampiyonluğunu hak ettiğini düşünüyorum. Bütün kamuoyu böyle düşünüyor. Bugün olmadı ama hala avantaj bizde. Cumartesi günü Allah'ın izniyle bu takım şampiyon olacak. Biz inancımızı kaybetmedik.

Soyunma odasında hocamızla da konuştuk. Oyuncuların da morali yüksek. Bugün iyi oynadık diyemem ama sonuçta bir 90 dakika ve ucunda bir kupa var. Bu işi buraya kadar getiren oyuncu ve teknik ekibin, bizim söylediğimiz sözleri yere düşürmeyeceğine inanıyorum. Allah'ın izni ile şampiyon olacağız. Avantaj bizde. Cuma günü inşallah güzel bir yolculuğa çıkacağız, Beşiktaşlılar buna inansın."

Emre Kocadağ: Biz inancımızı kaybetmedik

Kocadağ, şöyle devam etti: "Ali Palabayık ve VAR'daki Ümit Öztürk ismini zikrediyorum. Ama sanmasınlar ki tekrar verilsin diye zikrediyorum. Tarihte ilk defa bunları da yaşadık. Üst üste hakemler maçımıza verildi. Necip'in kafasına uçan tekme ile gelen oyuncuyu kırmızı kartla cezalandırmayarak ve VAR'da da bunu uyarmadılar. Daha önce de bu VAR hakemini maçlarına istemeyenler olmuştu. Bugün de ilginç bir şekilde VAR'a çağırmadı. Belki kırmızı olsa maçın rengi değişirdi. Biz bahane ve hakem hatalarının arkasına saklanmayacağız. Son 90 dakika. Alıp şampiyon olacağız."

 

URGANCILAR'DAN GEÇMİŞE GÖNDERME

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Galatasaray'la geçmişte averaja kalan ve kaybettikleri "şaibeli" şampiyonluklara göndermede bulundu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Urgancılar, "1986-87 ve 1992-93 sezonlarında şampiyonluk yolundaki rakip yine aynı rakipti. 86-87 sezonu Malatyaspor ile 92-93 sezonu ise 8-0 ile travmaya dönüşmüştü. Şimdi rakibin son maçı Malatyaspor ile ve averaja da ihtiyaçları var...! Tarih tekerrür etmeyecek!" dedi.

Emre Kocadağ: Biz inancımızı kaybetmedik ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe Sergen Yalçın Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.