Emre Kınay'a yerel halktan tepki: Oturduğun yerden konuşma, herkes burada!

Türkiye'de günlerdir yaşanan orman yangınlarına mücadele hız kesmeden devam ederken "Yangına niye asker polis müdahale etmiyor" çıkışıyla sosyal medyada tepki çeken Emre Kınay'a yerel halktan cevap niteliğinde video geldi. Bölgeden görüntüler çeken bir vatandaş "Herkes burada oturduğun yerden konuşma" diyerek Kınay'a tepki gösterdi.

Sanatçı Emre Kınay'ın 'Yangına niye asker polis müdahale etmiyor' çıkışına tepkiler devam ediyor. 

Yangınla mücadele eden bir vatandaş Kınay'a cevap olarak bir video çekerek "Oradan alçakça konuşmayla bu işler olmuyor. İftira atarak olmaz, polis de burada, asker de burada. Bir şey yapacaksan gel burada mücadele et. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin, ahmaksınız ahlaksızsınız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Devletin orman yangınlarıyla mücadelesini görmezden gelen Emre Kınay, hükümete tepki göstermeyenlere "Bu millet koyun mu" ifadesini kullandı.

"BU MİLLET KOYUN MU?"

Bir dönem İYİ Parti'den siyasete atılan tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay da orman yangınlarında hükümeti suçlayıp, oy veren vatandaşa da koyun benzetmesinde bulundu.

Kınay, sosyal medya hesabından orman yangınlarıyla ilgili yaptığı videolu paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Olacak iş değil. Utanmadan bir de hala çıkıp gözümüzün önünde yanan yangını kontrol altına aldık diyorsunuz. Aldığınız yer neresi, dibine kadar yanacak orman. Nereyi kontrol altına aldınız? Şehrin üstüne inmesini kontrol altına aldınız. Arkada yanan 100 yıllık kızılçamları, 200 yaşlarında. Zeytin ağaçları yandı. Farkında mı değilsiniz? Bu millet koyun mu? Niçin gıkını çıkarmıyor kimse? Utanın artık ya, yeter"

Emre Kınay'a yerel halktan tepki: Oturduğun yerden konuşma, herkes burada! ile ilgili etiketler Emre Kınay Yangın Orman Yangını tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.