Emre Kınay, Akşener'le arasında geçen konuşmayı ifşa etti...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, seçimlerden önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le yaptığı görüşmeye dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kınay, Akşener'e ''Belediyeye milliyetçi kimliğiyle gelen kimseyi almam'' dediğini anlattı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İYİ Parti’nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, katıldığı televizyon programında Akşener’e dair önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin adayı olmadan önce Akşener ile görüştüğünü ifade eden Kınay, kendisinin sosyalist olduğunu ve ‘Milliyetçilik’ ve ‘Türkçülük’ gibi kavramlara karşı olduğunu söyledi.

Kınay, “Ben sosyalistim. Siz bile gönderseniz, milliyetçi kimliğiyle gelen kimseyi kapıdan almam" dediğini ve Akşener’in bunu kabul ettiğini belirtti.

Emre Kınay, Akşener'le arasında geçen konuşmayı ifşa etti... ile ilgili etiketler Emre Kınay Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.