Emre Kaya sahneden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Şarkıcı Emre Kaya dün akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı konser bitiminde sahneden inerken düştü. Apart topar hastaneye kaldırılan Emre Kaya'nın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilirken, ilk açıklama ünlü şarkıcının menajerinden geldi. İşte talihsiz olay sonrası hastaneye kaldırılan Emre Kaya'nın sağlık durumu...

Yap Boz, Senin de Aşkın Yalanmış, Adını Sen Koy, Nefes, Rüzgar, Sorma gibi şarkıları dillere dolanan Emre Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Konserden saatler önce Emre Kaya hayranları alanı doldurdu.


KOŞAR ADIM SAHNEDEN İNERKEN YERE KAPAKLANDI

Emre Kaya sahnede adeta fırtına gibi esti. İzleyicileriyle sohbetleri, bitmek bilmeyen enerjisi ve sahne performansıyla büyük hayranlık uyandıran ünlü popçu, Karamürsellilere unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdiği her esere eşlik eden yoğun kalabalık ve gösterilen sevgi seli karşısında coştukça coşan ünlü popçu Emre Kaya, konser bitiminde sahneden koşar adımlarla inerken, aşırı yorgunluğa bağlı oluşan tansiyon sorunu nedeniyle düştü.

emre kaya


Korumalar ve görevliler tarafından kaldırılıp, omuzda aracına taşınan ünlü sanatçı İstanbul Acıbadem Hastanesinde tedavi altına alındı.


EMRE KAYA'NIN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Sol bacağı ve sağ omzuna müdahale edilen ünlü popçunun menajeri Gizem Demir, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu, düşmenin aşırı yorgunluğa bağlı oluşan tansiyon probleminden kaynaklandığını bildirdi.

Demir, "Bu talihsiz olay nedeniyle bizleri arayan, soran, hastaneye gelen ve geçmiş olsun mesajları gönderen tüm Emre Kaya sevenleri ve hayranlarına teşekkür ediyoruz. Şükürler olsun ki korkulacak bir durum söz konusu değil" dedi.

 

Emre Kaya sahneden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Resim : 2


 

Emre Kaya sahneden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Kocaeli Konser emre kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.