'Ne biliyorsunuz da 4.3 milyonu provoke ediyorsunuz'

Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Kadir Şeker ile Musa Orhan olayını karşılaştırıp, mahkemeden önce hükmünü verdi. Ergen'e ise cevap Musa Orhan olayını yakından takip eden Emre Erciş'ten geldi. Erciş, Ergen'in sosyal sorumluluk adına provokasyona destek olduğunu belirterek 'Siz ne biliyorsunuz da 4.3 Milyon kişiyi provoke ediyorsunuz?' sorusunu yöneltti

Batman'da av tüfeği ile vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren İpek Er'e cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Musa Orhan gözaltına alınmış, sonrasında ise tahliye edilmişti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, pekçok isim Orhan'ı 'tecavüzcü' ilan etti. Bunlardan biri de şarkıcı Gülben Ergen oldu. 

Konya'da bir kadını kurtarmak isterken katil olduğu öne sürülen Kadir Şeker'in davası öncesi bir paylaşımda bulunan Ergen, paylaşımında Musa Orhan'ın da fotoğrafına yer vererek şunları yazdı:

"Soldaki kişinin adı Kadir Şeker... Sevgilisi tarafından darp edilen bir kadını kurtarmak istedi... Şu an hapiste! Sağdaki kişinin adı Musa Orhan.. 18 yaşında bir genç kıza 20 gün boyunca tecavüz etti..Genç kız intihar etti! Şu an serbest..."

'Ne biliyorsunuz da 4.3 milyonu provoke ediyorsunuz'

'TECAVÜZ ETTİ' HÜKMÜNE VARDI

Musa Orhan ile ilgili soruşturmanın sürdüğü sırada hükmünü veren Ergen'e tepki, olayı yakından inceleyen Emre Erciş'ten geldi. 

"Soldaki kişinin dosyası flu ama sağdaki kişi hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum." diyen Erciş, "Sn. Gülben Ergen, bilmediği bir konu hakkında sadece yapılan dezenformasyona aldanarak sosyal sorumluluk adına bir provokasyona destek olmuş. Üstelik, 'Tecavüz etti' hükmüne vararak!!" ifadesini kullandı.

'SİZ NE BİLİYORSUNUZ DA 4.3 MİLYON KİŞİYİ PROVOKE EDİYORSUNUZ?'

Adli tıp raporuna göre İpek Er'in tecavüze uğramadığını belirten Erciş, aynı şekilde Er'in kaçırılmadığı ve alıkonulmadığının da sabit olduğunu söyledi.

Tüm bunları daha önce belgeleriyle birlikte paylaştığına vurgu yapan Erciş, Ergen'e 'Siz ne biliyorsunuz da 4.3 Milyon kişiyi provoke ediyorsunuz?' diye seslendi.

Erçiş, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Yine, İpek Er'in Aralık 2018'de öz annesi Hikmet Kılıç tarafından darp edildiği, annesinden şikayetçi olduğu ve bu şikayetin davaya dönüşerek Kurtalan Asliye Ceza Mahkemesinde İpek Er'in mağdur annesinin Sanık olduğunu da belgeleriyle paylaştım.

İpek Er'in intihar ettiği gün, intihar girişiminde kullanılan av tüfeğinin içinde olması gereken boş kartuşun içinde olmadığını olay yeri inceleme raporuyla birlikte olay gününe ait ailenin çelişkili ifadeleriyle birlikte paylaştım.

Ortada yığınla belge ve bilgi varken, İpek Er'in annesi, babası ve kardeşlerinin dün akşam üzeri Batman C. Başsavcılığında ek ifadeleri alınmışken ki; bu ifadeleri de paylaşacağım, Sn. Gülben Ergen siz ne biliyorsunuz da 4.3 Milyon kişiyi provoke ediyorsunuz?

Sosyal Sorumluluk veya 'Sanatçı' duyarlılığı böyle bir şey mi Sn. Gülben Ergen
? İçeriği hakkında zerre bilgiye sahip olmadan sosyal medyada kurulan linç mahkemesine 'Tanık' olarak çıkıp bir insanı hedef göstermek ve üstelik bunu cehaletiyle yapmak suç değil mi Sn. Gülben Ergen"

 

'Ne biliyorsunuz da 4.3 milyonu provoke ediyorsunuz' - Resim : 2

'Ne biliyorsunuz da 4.3 milyonu provoke ediyorsunuz' - Resim : 3

'Ne biliyorsunuz da 4.3 milyonu provoke ediyorsunuz' ile ilgili etiketler Konya Batman Gülben Ergen cinayet cinsel istismar emre erciş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.