Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı

Bir süredir firari FETÖ'cüler, Sedat Peker ve kadına yönelik şiddet olayları hakkında dikkat çeken haberler yapan Emre Erciş kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan Erciş, hastaneye kaldırıldı. Peki Emre Erciş'i kim neden vurdu?

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sosyal medya hesabından son dönemde özellikle FETÖ ve Sedat Peker aleyhine yayınlar yapan Emre Erçiş silahlı saldırıya uğradı. 

Bir süredir ölüm tehditleri aldığı bilinen Erçiş, ikamet ettiği Kocamustafapaşa semtinde bugün kimliği bilinmeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

KIZININ YANINDA VURULDU!

İddiaya göre, Emre Erciş’e yolda arkadan yaklaşan kasklı bir şahıs, küçük yaştaki kızının yanında bacaklarına 2 el ateş etti.

İki ayak kemiğine isabet eden kurşunlar ile yaralanan Erçiş’in çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Öte yandan Erciş'in saldırıya uğradığı anda 8 yaşındaki kızı Behice Erçiş’in de yanında olduğu ve saldırının arkadan gerçekleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Polis, Erçiş’e silahlı saldırıda bulunan kişinin kimliğini belirlemek için görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABER

Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı ile ilgili etiketler saldırı emre erciş silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.