Emre Erciş: Kimseden korkmuyorum. Bildiklerimi yazmaya devam edeceğim

İstanbul Kocamustafapaşa’da bir parkta, yanında 8 yaşındaki kızı Behice varken silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Emre Erciş, SuperHaber’e konuştu. Erciş, ”Kimseden korkum asla yok. Gerçekleri yazmaya devam edeceğim. Beni yıldıramazlar.” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Gazeteci Emre Erciş, bugün Fatih Kocamustafapaşa’da, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu ayaklarından vurulmuştu.


“KENDİM İÇİN DEĞİL, KIZIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM!”

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan Emre Erciş, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’e yaptığı açıklamada, kimseden korkmadığını ve gerçekleri yazmaya devam edeceğini söyledi.

Erciş, ”Bir kaç günden beri bazı kişiler tarafından telefonla tehdit ediliyorum. Ancak böyle kalleşçe ve daha küçük olan kızımın yanın da bana saldıracaklarına ihtimal vermedim. Beni tehdit edenleri, polise verdiğim ifademde söyledim.” şeklinde konuştu


“KİMSEDEN KORKUM ASLA YOK. GERÇEKLERİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM!”

Erciş konuşmasının devamında, ”Vurulmama değil, kızım Behice’nin travma yaşanmasına üzüldüm. Ben yazdıklarımda kimseyi suçlamıyor ve iftira da atmıyorum. Yaptığım araştırmalarda elde ettiğim gerçekleri yazıyorum. Yazmaya da devam edeceğim. Ben gazeteciyim. Korkarak gazetecilik yapılamaz. Saldırganların yakalanacağına ve kimlerin bunu yaptırdığının ortaya çıkacağına da inancım tam. Türk adaletine ve polise güveniyorum. Kurşunlardan biri sağ ayak kaval kemiğimi kırmış. Sol ayağıma gelen kurşun girip çıkmış.Ameliyat olmayı bekliyorum.” dedi.

Emre Erciş: Kimseden korkmuyorum. Bildiklerimi yazmaya devam edeceğim ile ilgili etiketler gazeteci emre erciş silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.