Emre Erciş serbest bırakıldı!

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıkladığı dosyalar ile dikkat çeken Emre Erciş gözaltına alındı. 2014 yılında yaptığı FETÖ kaynaklı telefon görüşmeleri nedeniyle gözaltına alınan Erçiş, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Twitter hesabı üzerinden, bir süredir tartışma yaratan dosya ve haberler paylaşan Emre Erciş gözaltına alındı.

2014 yılında yaptığı FETÖ kaynaklı telefon görüşmeleri nedeniyle gözaltına alınan Erçiş, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Erciş son olarak, Kandilli’de Sevinç İnönü’nün ev sahipliğinde, 120 kişinin katıldığı bir yemekten paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelmişti.

Emre Erciş serbest bırakıldı!

Emre Erciş, Ekrem İmamoğlu ve İnan Kıraç'ın buluştuğu bu yemekle ilgili ilginç yorumlar yapmıştı.

Emre Erciş'in yakın arkadaşı, dijital veri analisti ve bilgi teknolojileri uzmanı Emre Olur, Twitter hesabından Erciş'in gözaltına alındığını duyuran isim oldu.

Olur, "Emre Erciş gözaltına alındı. Kendisine destek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Emre Erciş serbest bırakıldı! - Resim : 2

SERBEST BIRAKILDI

Erçiş'in, verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Emre Erciş serbest bırakıldı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.