Emre Demir Kayserispor'dan Barcelona'ya gitti! Emre Demir kimdir?

Emre Demir Kayserispor'da oynarken Barcelona'da idmanlarına çıkacak. Emre Demir kimdir? 12 yaşındaki futbol dehası Emre Demir, Barcelona'nın altyapısı La Masia'da 14 gün boyunca denenecek. Küçük futbolcu beğenilmesi halinde İspanyol devi Barcelona'nın formasını giyecek. Genç yetenek hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Emre Demir Kayserispor'da oynarken dünyanın en iyi klüplerinden biri olan Barcelona'nın dikkatini çekti. Emre Demir Barcelona'da 14 gün idmanlarına çıkacak. Sosyal medyada Emre Demir kimdir? sorusuna cevap aranoyor. 12 yaşındaki futbol dehası Emre Demir'in hayatı hakkında merak edilen her şey haber ayrıntılda...

Kayserispor'un küçük oyuncusu Emre Demir Barcelona'nın altyapısı La Masia'da 14 gün boyunca denenecek. Küçük futbolcu beğenilmesi halinde İspanyol devi Barcelona'nın formasını giyecek. Peki Emre Demir kimdir? Minik yeteneğin hayatı sosyal medyada merak konusu oldu.

Emre_Demir_kimdir

Spor dünyası küçük Emre'yi konuşuyor. Emre Demir Kayserispor'da oynarken, Barcelona'nın idmanlarına çıkacak. Geleceğin yetenekleri arasında gösterilen 12 yaşındaki Kayserispor'lu futbolcu Emre Demir kimdir? Barça'nın scoutlarının ilgisini çekmeyi başaran Emre Demir, beğenilmesi halinde İspanyol devinin formasını giyecek.

Barcelona kadrosuna ikinci bir Türk futbolcuyu daha katma hazırlığında. Kayserispor'lu Emre Demir, Barcelona scoutlarının dikkatini çekmeyi başardı ve şimdi İspanyol kulübünün Xavi, Iniesta, Messi, Pique, Busquets gibi yıldızlar yetiştiren altyapısı La Masia'da idmanlara çıkacak. Barcelona'nın deneyeceği Emre Demir, beğenilmesi halinde bu kulübe transfer olacak.

İspanya'nın Barcelona kentine gitmeden önce Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Genel Menajer Ali Reşat Çağan, futbolcular ve takım arkadaşları ile vedalaştı. Emre Demir beğenilmesi halinde Katalan ekibi ile transfer görüşmelerine başlayacak.

Emre Demir kimdir?

Kayserispor formasını giyen Emre Demir, 15 Ocak 2004 tarihinde Mersin'de doğdu. Mersin 1. Amatör Küme takımlarından Kuvayi Milliye'den Kayserispor'a transfer edilen genç futbolcunun filiz lisansı 21 Nisan 2014'te Kayserispor tarafından çıkartıldı. Kayserispor'da henüz 12 yaşında olmasına rağmen zaman zaman tecrübe kazanması için profesyonel takımla idmanlara çıktı.

Kayserispor U14 takımında 10 numara pozisyonunda görev yapan Emre Demir, bu forma altında çıktığı 42 maçta 46 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Akademi Ligi U14 Türkiye Finalleri'nde 4 maça çıkan Emre, bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Ayrıca 3 kez U14 Milli Takım formasını giyen Emre Demir, Katar maçında milli forma ile ilk golünü atmayı başardı.

Emre Demir Kayserispor'dan Barcelona'ya gitti! Emre Demir kimdir? ile ilgili etiketler Kayserispor Barcelona emre demir emre demir kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.