Emre Demir: Barcelona'ya gideceğimi sözleşmeye imza atacağımda öğrendim

Katalan devi Barcelona'ya 2027 yılına kadar imza atan ve bu sezon Kayserispor'da kiralık olarak oynamaya devam edecek olan Emre Demir, açıklamalarda bulundu. 17 yaşındaki Emre, "18 yaşına kadar başka takıma gitmemem için sözleşmeyi ailem imzaladı. 18 yaş sonrası için kendim imzaladım. Barcelona'da uzun süre oynamak bence ayrıcalık olur" dedi.

Kayserispor'dan Barcelona'nın B Takımı'na transfer olan ve altyapısından yetiştiği Kayseri ekibine para kazandıran genç forvet Emre Demir, gelecek planlarını anlattı. DHA'ya konuşan 17 yaşındaki futbolcu, "Ülkemi orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Küçüklükten beri hedefim Avrupa'da oynamaktı. Ailemle birlikte hep bu hayali kurduk. Barcelona'nın olması bizi ayrıca mutlu etti" dedi.

Hedefinde her zaman Avrupa'da oynamak olduğunu söyleyen genç futbolcu, sözleşme imzalama sürecini şöyle anlattı: "Her zaman transfer haberleri çıkıyordu. Kulübüm bana da söylemiyordu. Barcelona'ya gideceğimi sözleşmeye imza atacağımda öğrendim. Menajerim bana o gün söyledi. O an onu görünce çok mutlu oldum."

İspanyolca öğrenmeye başlayıp başlamadığı ile ilgili olarak sorulan soru üzerine Demir, "Bu hafta başlayacağız. Oraya gidince dil sıkıntısı çekmek istemiyorum. Burada elimden geleni yapıp oraya hazır bir şekilde gitmek istiyorum" yanıtını verdi.

Emre Demir: Barcelona'ya gideceğimi sözleşmeye imza atacağımda öğrendim

Emre Demir: Barcelona'ya gideceğimi sözleşmeye imza atacağımda öğrendim ile ilgili etiketler Kayserispor Barcelona emre demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.