Emre Çolak'a bir şok daha!

Emre Çolak, teknik direktörü ile yaşadığı tartışmanın ardından Levante maçının kadrosuna alınmadı.

Tartışmanın ardından sonraki günkü antrenmanda takımdan ayrı bireysel çalışan Emre Çolak, ondan da bir gün sonraysa affedildi ve takımla çalıştı. Ancak Deportivo çalıştırıcısı, Emre’yi Levante maçının kadrosuna da almadı, bugünkü maçın 18 kişilik kadrosunun dışında bıraktı.

Emre Çolak yaşananların ‘yanlış anlaşılma’dan kaynaklandığını söylemişti. Deportivo teknik direktörü Cristobal "Bana göre yanlış anlaşılma falan yok. Takımın yararına olmayan hareketlere izin veremem. Kadroya almamam teknik bir karar, o kadar" dedi.

AS gazetesinden İspanyol gazeteci Juan Antonio Espina, Emre Çolak olayının ilk yaşandığı günün ardından yaptığı açıklamada “Olayın sadece bir topa vurma kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Emre Çolak geçen sene de Garitano ile sorunlar yaşamıştı. Bence olay Emre’nin kötü tavırları ve davranışlarından kaynaklanıyor. Emre’nin takımdan gönderilip gönderilmeyeceğini bilmiyorum ama olabilir” demişti.

Emre Çolak'a bir şok daha! ile ilgili etiketler emre çolak levante Deportivo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.