Emre Bol'a kızan Evren Turhan canlı yayını terk etti

A Spor ekranlarında yayınlanan Artı Futbol programında gergin anlar yaşandı. Arda turan konusunda kendisine eleştiriler yönelten Emre Bol'a sinirlenen Evren Turhan canlı yayını terk etti.

Yeniden Galatasaray forması giyen Arda Turan'ın performansının tartışıldığı sırada Emre Bol'un kullandığı ifadeler eski milli futbolcu Evren Turhan'ı çok sinirlendirdi.

Emre Bol "Arda Turan'ı ben senin gibi millet beni sevsin diye övmem. Arda, yarın öbür gün beni arar diye övmem. Ben burada neyse onu söylerim" şeklinde konuşunca Turhan çok sinirlendi.

"Sen nasıl konuşuyorsun. Terbiyesizlik yapma. Beni ne zannediyorsun sen. Ben bir daha seninle aynı programa çıkmam" diyen Evren Turhan canlı yayını terk etti.

Emre Bol'a kızan Evren Turhan canlı yayını terk etti ile ilgili etiketler A Haber canlı yayın evren turhan emre bol tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.