Emre Belözoğlu'nun ekibinde kimler var? Başakşehir'de yeni dönem başladı

Teknik direktörlük kariyerine Medipol Başakşehir'e imza atarak devam eden Emre Belözoğlu'nun teknik ekibinde kimlerin yer alacağı merak ediliyordu. Selçuk Şahin'i yardımcısı yapan Belözoğlu, Süper Lig'in tecrübeli isimleriyle yeni bir maceraya atıldı. İşte o isimler...

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, ekibiyle birlikte dün ilk idmanına çıkmıştı. Belözoğlu'nun ekibinde kimlerin yer alacağı merak ediliyordu. Genç çalıştırıcı ekibi tanıdık isimlerden oluşuyor. Belözoğlu'nın yardımcısı ise Selçuk Şahin oldu.

Fenerbahçe'de İdari Koordinatör olarak görev yapan Selçuk Şahin, Başakşehir macerasında Emre Belözoğlu'nun sağ kolu olacak. Kaleci antrenörü ise Behram Zülaloğlu. Eski bir kaleci olan Zülaloğlu, Aykut Kocaman döneminde de Başakşehir'in kaleci antrenörüydü.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminde iki şampiyonluk yaşayan performans antrenörü Dolu Arslan, Belözoğlu'nun güvendiği bir diğer isim... Dolu Arslan, Beşiktaş'ın yanı sıra Süper Lig'de Göztepe ve Antalyaspor'da da çalıştı.

Analiz uzmanı ise Beri Pardo oldu...  31 yaşındaki Pardo, Phillip Cocu döneminde F.Bahçe'de görev yapmış ve bugüne kadar Sarı-Lacivertli kulüpte çalışıyordu. Beri Pardo, bu yaz Emre Belözoğlu'nun ayrılmasıyla Sarı-lacivertli kulüpteki görevinden ayrılmıştı. 

Emre Belözoğlu dünkü imza töreninde ekibiyle ilgili; "Çok iyi bir ekiple birlikte göreve geliyor. 2-3 gün içerisinde ekibinin tamamını görebileceksiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Belözoğlu'nun ekibinde kimler var? Başakşehir'de yeni dönem başladı

 

"OFANSİF FUTBOL OYNATACAĞIM"

Emre Belözoğlu, futbol anlayışıyla ilgili olarak ise şunları söylemişti: "Futbola bakışımı sorarsanız Medipol Başakşehir’in hedefleriyle örtüşüyor. Her maçı kazanmak için oynayacak, elimden geldiğince bunu takıma anlatmaya çalışacağım. Teknik adamlık benim için yeni bir başlangıç. Fena bir futbolcu değildim ama teknik adamlık adına kendimi geliştirmek istiyorum. Futbolu çok iyi bilebilirsiniz ama onu anlatmak başka bir yetenek. Oynamak istediğiniz oyunu oyunculara anlatmak başka yetenek. Ben de bunda başarılı olacağıma inanıyorum. Güçlü bir kadro olduğunu düşünüyorum. Aykut Hocamızla dün bir görüşme yaptım, elimde çok iyi bir kadro var. Çok daha büyük hedeflere oynayabilecek bir takım. Şu anki konumu düzelttikten sonra hedefimiz net şekilde üst sıralara oynamak. Pozitif, ofansif bir oyun oynatmak istiyorum."

Emre Belözoğlu'nun ekibinde kimler var? Başakşehir'de yeni dönem başladı ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Başakşehir Selçuk Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.