Emre Belözoğlu'ndan tarihi başarı

Başakşehir'in İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maç ile antrenörlük kariyerindeki 30. galibiyete ulaşan Emre Belözoğlu, Mustafa Denizli'den sonra bunu en hızlı başaran isim oldu.

Başakşehir, sahasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Bu zafer Emre Belözoğlu'nun kariyer başlangıcındaki müthiş performansı için de aynı zamanda yeni bir rekor demekti. Fanatik'te yer alan habere göre; Emre Belözoğlu, 49. Süper Lig maçında 30 galibiyete ulaşarak Mustafa Denizli'nin (41) ardından bunu en hızlı başaran 2. isim olarak tarihe geçti.

Emre Belözoğlu, İstanbulspor karşısında ilk yarı oynadıkları oyunu ikinci yarı parça parça sahaya sürdüklerinin altını çizerek, "Bugün kazanmak önemliydi. Geçen hafta Sivasspor maçından ders çıkardığımızı gösterdik. Oyunun ritmi 2 gün önce maç oynamamıza rağmen ilk yarı istediğimiz tempoda gitti. İkinci yarı ufak yorgunluklar oldu. Oyuncu kalitesi bizim altımızda olmasına rağmen organizasyon olarak yüksek bir takıma karşı oynadık. Onlar da bu ligde önemli işler yapacaklar diye düşünüyorum. İlk yarıdaki oyunu ikinci yarıda parça parça oynasak da onların da biz gibi pas hafızası olduğunu bildiğimizden baskıyı doğru yerde yaptık. İlk yarı net skor elde edebilirdik. Bunu beceremedik. İkinci yarı İstanbulspor'un oyuna ortak olduğu anlar oldu. Çalıştığımız organizasyon ile gol attık. Kazanmak güzel, yolumuza devam ediyoruz. Bu sene 19. maçımızda 13. galibiyeti aldık. Kolay rakamlar değil. Yalnızca tek mağlubiyet aldık. Ligde 3 gol yedik" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ NDAYISHIMIYE ŞOKU

Gelecek hafta Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Başakşehir, İstanbulspor karşısında önemli bir fire verdi. Turuncu-lacivertliler takımın bu sezonki en formda isimlerinden biri olan, dün attığı iki golle takımını zafere taşıyan Ndayishimiye, Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

Emre Belözoğlu'ndan tarihi başarı ile ilgili etiketler Başakşehir Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.