Emre Belözoğlu'ndan Okan Buruk sözleri! Kendi camiasına hocalık yapacak

Yeni sezon hazırlıklılarına başlayan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu basın mensuplarının soruları yanıtladı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Belözoğlu, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un hakkındaki sorulara da cevap verdi.

Medipol Başakşehir, 2022-23 sezonu için hazırlıklara başladı. Turuncu-lacivertli ekipte teknik direktör Emre Belözoğlu, antrenman öncesi kameraların karşısına geçti.

En az 3 oyuncuyu daha transfer etme düşüncesinde olduklarını ifade eden Belözoğlu şunları söyledi;

"Bugün Avrupa kupalarına katılmak isteyen, ilk 3-4'te yer almak isteyen bir takımımız var. İyi bir takımımız var. Oyun düzenine sadık kaliteli bir kadromuz var. Hazırlık sürecemiz olacak. Avrupa maçına kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu sezon ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Teknik direktörlük kariyerimdeki ilk hazırlık kampım olacak. Paf takımdan A takıma çıkmış oyuncu gibi hissediyorum."

''ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR, MİNİMUN 3 OYUNCUYLA ANLAŞACAĞIZ''

"Aramıza katılan arkadaşlarımız oldu. Çalışmalarımız devam ediyor. Minimum 3 oyuncuyla daha anlaşacağımızı düşünüyorum. Ön tarafa oyunumuza daha uygun, daha üretken skora katkı verecek oyuncu arıyoruz. Görüşmelerde sona yaklaştığımız oyuncular da var. Amacımız kampa yetiştirmekti ancak gerçekçi olmak lazım. Ülkemizde spor ekonomiside sıkıntı yaşıyor. Kulüplerin gelirleri epey bir azalmış durumda. Geçtiğimiz ara transfer döneminde oyunculardan iyi katkı aldık."

''OKAN BURUN BENİM İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ İNSANDIR''

"Okan ağabey için söyleyebileceğim şeyler herkesin malumudur. Benim için önemli ve değerli bir insandır. Futbol adamından öte bir ağabeydir. Her zaman mutlu ve başarılı olmasını isterim. Sahada rekabetçi bir yapıya sahip. Sahaya çıktığımızda ekibimiz için elimizden geleni veririz. Ben Okan ağabeyin hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum. Yıllarca Türk futboluna futbolcu olarak hizmet etti. Teknik adamlıkta Türkiye'nin 6. şampiyonunu çıkardı. Buralara kadar gelmekte hak ettiği bir süreci yaşadı. Kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray'a yıllarca hizmet etti. Herkese nasip olmayan bir şekilde kendi camiasına hocalık yapacak.''

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SEZONUN İLK ANTREMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Medipol Başakşehir, 2022-2023 sezonu öncesi yaptığı ilk antrenman ile hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde yer alan antrenman sahasındaki ilk çalışma öncesinde teknik heyet ve futbolcular, toplu şekilde basın mensuplarına poz verdi.

YENİ TRANSFERLERDE İDMANDA YER ALDI

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmana yeni transferlerden izinli olan Lucas Biglia katılmazken; Patryk Szysz ve Alper Karaman idmanda yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, istasyon ve 5'e 2 çalışmasıyla devam etti.

Emre Belözoğlu'ndan Okan Buruk sözleri! Kendi camiasına hocalık yapacak ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Okan Buruk Medipol Başakşehir yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.