Emre Belözoğlu'dan "Kocaman" kompliman

Emre Belözoğlu: "Başakşehir ailesiyle mükemmel seneler geçirdim. Onlara her daim müteşekkirim. İki takım için de önemli maç. Aykut Hoca, 3 Temmuz sürecinde kader birliği yaptığımız, Fenerbahçe efsanesi... Her iki taraf için de zor bir maç olacak"

Fenerbahçe'de takımın başına geçtikten sonra 3 maçta 7 puan toplayan teknik sorumlu Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir maçı öncesi duygusal anlar yaşadı. Başakşehir'in şampiyon olan kadrosunda yer almasa da kulübün en önemli futbolcularından olan 40 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe formasıyla 200'ler kulübüne girmiş bir başka efsane Aykut Kocaman'a karşı...

Maç öncesi yayıncı kuruluşa duygularını ifade eden Emre Belözoğlu, "Başakşehir ailesiyle mükemmel seneler geçirdim. Onlara her daim müteşekkirim. İki takım için de önemli maç. Aykut Hoca, 3 Temmuz sürecinde kader birliği yaptığımız, Fenerbahçe efsanesi... Her iki taraf için de zor bir maç olacak" dedi.

Kocaman ise Emre Belözoğlu'nun Türk futbolunun yeni kazandığı teknik direktörlerden birisi olmasını diledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Emre Belözoğlu son derece donanımlı, her şeyini gördü bu işin. Önemli futbol insanlarıyla birlikte oldu. En önemli şey tutku bu işte. Benim gördüğüm Emre çok tutkulu. Ülkemiz değerli bir teknik adam daha kazanmış olur umarım" ifadelerini kullandı.

Kocaman maç için ise "Topun hakimiyetini alan bir adım daha öne çıkacak. Sonrasında pozisyonlar ve futbolun en güzel tarafı hiç kestiremediğimiz, bilemediğimiz bir olay var. Güç paralelinde gelişsin her şey. Hak eden, hak ettiğini alsın" şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu'dan "Kocaman" kompliman ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Aykut Kocaman Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.