Emre Belözoğlu: Zor olacak ama sonu güzel olacak

Emre Belözoğlu: "Kalbi samimice bizle atan ve her derdini dert edinmiş Fenerbahçeliler'e hediye ediyoruz bu galibiyeti... Şampiyonluk yarışında olduğumuzu göstermek için bugün bu reaksiyonu vermemiz gerekiyordu. Rakiplerin de kaybettiğini düşündüğümüzde 1-0 çok değerli bir galibiyet. 9 haftalık periyodun sonunu mutlu bitireceğimize olan inancım ve takımıma güvenim tam."

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dönemi 1-0'lık Denizlispor galibiyetiyle başladı. Kara bulutları dağıtan Sarı-Lacivertliler, 9 puanlık maçı kazanarak şampiyonluk inancını arttırdı. Maç sonrası camiaya mesajlar gönderen Belözoğlu, ilk maçının ardından şunları söyledi:

"Kalbi samimice bizle atan ve her derdini dert edinmiş Fenerbahçeliler'e hediye ediyoruz bu galibiyeti... Şampiyonluk yarışında olduğumuzu göstermek için bugün bu reaksiyonu vermemiz gerekiyordu. Rakiplerin de kaybettiğini düşündüğümüzde 1-0 çok değerli bir galibiyet. 9 haftalık periyodun sonunu mutlu bitireceğimize olan inancım ve takımıma güvenim tam."

"Camia zor bir dönemden geçiyor, hepimiz bunu hissediyor. Futbolcularımız, Erol hocanın ayrılığından sonra bir reaksiyon koymak istediler. Oyuncular, maçın ilk yarısında o reaksiyonu göstermek için çaba gösterdiler. Kazanmak kolay değil, ligin boyu kısaldı. Oyun anlamında eleştiri olabilir. İkinci yarıdaki parselizasyon iyiydi. Takım benim istediklerimi yerine getirdi. Bu yüzden de çok mutluyum. Futbolcu arkadaşlarımdan oyun aklı ortaya koymalarını istiyorum. Futbol zor bir oyun ama kolaylaştırmak bizim elimizde. Bugün takımımız 122 kilometre koştu. Gustavo 12.4 kilometre koştu. Bunlar ciddi rakamlar... Zor olacak ama sonu güzel olacak"

Emre Belözoğlu: Zor olacak ama sonu güzel olacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.