Emre Belözoğlu Volkan Demirel yumruklaştı mı? Canlı yayında sitem etti!

Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Teknik Direktör Erol Bulut'un görevine son verilmesi sonrası bir flaş iddia da spor yorumcusu Haluk Yürekli'den geldi. İddiaya göre Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı sonrası soyunma odası karıştı. Sportif Direktör Emre Belözoğlu Volkan Demirel'le yumruklaştı.

Ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli'den Fenerbahçe'yi karıştıracak iddialarda bulundu. Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı sonrası soyunma odası karıştı. Haluk Yürekli, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile kaleci antrenörü Volkan Demirel'in yumruklaştığı ve olaya bazı futbolcuların da katıldığını iddia etti.

Haluk Yürekli, Fenerbahçeli muhabirlere sitem ederek; " Yahu kardeşim, biriniz de Fenerbahçe'de olanları olduğu gibi çıkın açıklayın" diyerek sitemde bulundu.

O İDDİALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Emre Belözoğlu Volkan Demirel yumruklaştı mı? Canlı yayında sitem etti! ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig haluk yürekli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.