Emre Belözoğlu, Obi Mikel'e "zenci" mi dedi?

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası bir kez daha "zenci" polemiği patlak verdi! Tartışmanın tarafı olan Emre Belözoğlu'na, Galatasaraylı eski yönetici de belden aşağı sözlerle yüklendi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kilit maçlarından birisi dün Akyazı Stadı'nda oynandı.

Ligin iddialı ekipleri Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geldi. Bordo mavililer, mücadeleden Sörloth ve Novak'ın golleriyle 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, karşılaşma sonrası büyük gerilim yaşandı.

Hakem Ali Palabıyık'ın maçın bitiş düdüğünü çalmasının ardından Emre Belözoğlu ve Trabzonsporlu futbolcular arasında arbede çıktı.

Futbolcular soyunma odasına yöneldiği sırada Emre Belözoğlu ile Obi Mikel arasında sert bir tartışma yaşandı. Tartışma sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Sosyal medyada Belözoğlu'nun Obi Mikel'e "zenci" diyerek hakaret ettiği öne sürülürken, bu konuda Star Gazetesi yazarı Aziz Üstel'den de çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Emre Belözoğlu, Obi Mikel'e "zenci" mi dedi?

GALATASARAYLI AZİZ ÜSTEL'DEN "ZENCİ" ÇIKIŞI!

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Aziz Üstel, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na sahada yaşanan gerginlik nedeniyle ağır sözlerle yüklendi.

Aziz Üstel, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hadi kendi boyu 80 cm olduğundan uzun boylu topçudan nefret edebilirsin (!) Ama siyahilere niye 'pis Zenci' deyip duruyorsun ki? Senin p***n minnacık olduğundan mı acaba ahlaksız herif! Yazık ki bir dönem kutsal formayı da giymiştin!!" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu, Obi Mikel'e "zenci" mi dedi? - Resim : 2

EMRE BELÖZOĞLU'NUN SİCİLİ KABARIK

Adı birçok olaya karışan, İngiltere'de Yobo'ya ırkçılık yaptığı gerekçesiyle soruşturmaya uğrayan Emre Belözoğlu, daha önce de Trabzon'da benzer bir tartışmanın tarafı olmuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu yine bir Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora'ya “Pis zenci” diyerek hakaret etti. Bu çirkin sözleri sarf ettiğini kabul eden Emre Belözoğlu, Zokora'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle yargılandığı davada, 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Emre Belözoğlu, Obi Mikel'e "zenci" mi dedi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Trabzon Emre Belözoğlu John Obi Mikel Zenci aziz üstel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.