Emre Belözoğlu kararına AK Parti'den tepki

FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Emre Belözoğlu hakkında takipsizlik kararı verilmesine AK Parti'den eleştiri geldi. Sıra dışı çıkışları ile bilinen AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu karara çok sert tepki gösterdi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.

Bu karar tartışmalara neden olurken, AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından çok sert eleştiriler yöneltti.

Yeneroğlu, savcılığın Belözoğlu hakkındaki takipsizlik kararından bir bölüm paylaşarak, “Suçun manevi unsurunun tespit edilememiş olması sebebiyle kovuşturmaya yer olmadığı kararı, kudretli olmayan her bir vatandaşımız için de geçerlidir.” yorumunda bulundu.

Mahkemenin gerekçeli kararında, Emre Belözoğlu’nun 2013 yılına kadar örgüte bağışta bulunsa da sonraki süreçte "sempati ve iltisak boyutunda kaldığı" belirtiliyordu.

Emre Belözoğlu kararına AK Parti'den tepki

 

 

 

Emre Belözoğlu kararına AK Parti'den tepki ile ilgili etiketler AK Parti FETÖ Emre Belözoğlu mahkeme Mustafa Yeneroğlu Örgüt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.