Emre Belözoğlu: Herkes kendini favori sanıyor, şampiyon olmuş görüyor

Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra Kadıköy'de 3'te 3 yapan ve takımı yarışta tutan Emre Belözoğlu, şampiyonluk şansı hakkında, "Herkes kendini favori görüyor, şampiyon olmuş görüyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğimizi söyledik. Biz sonuna kadar bu işin içerisinde olacağız" dedi.

Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde Kadıköy'de 3'te 3 yaptı. Bu sezon evinde 6 maç kaybederek rekor kıran Sarı-Lacivertliler, Erol Bulut dönemindeki olumsuz tabloyu unutturdu. Maçın basın toplantısında konuşan Belözoğlu, "Oyunu geliştirmeye devam ediyoruz. Kazandığımız için mutluyum. Hedefimizden sapmadan sezon sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

EN DOĞRU ZAMANDA EROL HOCA'YI GÖNDERDİK

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu dile getirerek "Fenerbahçe'de kararlar tabii ki alınıyor. Her kararda doğru da olmayabilir. Erol hoca konusunda biz yönetimle beraber bir karar verdik. Kararın o dönem için en doğru zamanda olduğunu düşündüğümüz için verdik. Oyunda gelişme var ama ne olursa olsun biz şampiyon olursak en büyük pay sahiplerinden biri Erol hoca olduğunu söylememiz gerekiyor. Erol hoca döneminde de çok iyi maçlar oynadı takım. Bir karar veriyorsunuz onun karşılığında mutlaka biz de kendi içimizde değerlendirmeler yapıyoruz. Her konuda refleks verebiliriz. O gün kendi inandığımız doğru o süre içerisinde olan şey" diye konuştu.

Haftaya kazanmaları durumunda Fenerbahçe'de 2010 yılından bu yana en iyi başlangıcı yapacak teknik adam olacağı şeklinde yöneltilen soruya Emre Belözoğlu, "Rakamların beni konumlandırdıkları yer bunlar. Hepimiz insanız, bu durumlar mutlu eder. Benim önceliğim Fenerbahçe'nin başarısı. Kişisel inanın bana bir çok hesabımızı kenara bırakarak göreve soyunduk. Yönetici büyüklerimiz, başkanımız buna şahitlerdir. Ben bana verilen görevi en iyi şekilde yapacağım. Değerlendirmesini sezon sonunda camia, başkan ve ben yaparım. Kişisel, şahsi hedeflerinden öte Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı. 

Emre Belözoğlu, şampiyonluk şansı hakkında, "Herkes kendini favori görüyor, şampiyon olmuş görüyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğimizi söyledim. Biz sonuna kadar bu işin içerisinde olacağız" dedi.

Emre Belözoğlu: Herkes kendini favori sanıyor, şampiyon olmuş görüyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Erol Bulut Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.