Emre Belözoğlu gözünü zirveye dikti! "10 maçta 30 puan..."

Erol Bulut'un ayrılığı ile birlikte takımın başına geçen Emre Belözoğlu'ndan zor hedef! Geçtiğimiz günlerde sezon sonuna kadar Fenerbahçe Teknik Direktörü olan Emre Belözoğlu, “10 maçta 30 puana da talibiz" sözlerini kullanarak zirveye talip olduklarını gösterdi.

Emre Belözoğlu başa geldi hedefi yükseltti! Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin başına geçen Belözoğlu gözünü ilk sıraya dikti.

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un ayrılığı ardından teknik patronluk görevini alan Emre Belözoğlu yeni hedefini koydu. Ligde 59 puanla 3. sırada yer alan sarı-lacivertli ekip için takımın teknik direktörü Emre Belözoğlu “10 maçta 30 puana da talibiz" sözleri ile zirveyi işaret etti. Taraftarını üzdüğünü belirten eski futbolcu, kendini onlara affettirmek istediğini de belirtti.

"KALAN 10 MAÇTA 30 PUANA DA TALİBİZ"

Teknik patron olarak çıktığı 2. antrenmanın sonrasında konuşan Emre Belözoğlu "Kalan 10 maçta 30 puana da talibiz. Artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz. Kalitemizi sahaya yansıtıp, her maçımızı kazanmaya çalışacağız. Çok üzdüğümüz tarafarımız ve camiamıza kendimizi affettireceğiz" açıklamalarında bulundu.

“Özellikle Kadıköy’deki puan kayıplarına Denizlispor maçı ile birlikte nokta koyup, son vereceğiz. Özveri ve sorumluluk duygusunu birinci plana alacağız. Şu anda sakat, hasta ve ülke milli takımlarına giden oyuncularımız nedeniyle eksik çalışıyoruz. Aramıza katılanlarla birlikte yeni bir yol haritası çizip, şampiyonluk hedefi yolunda tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Hepimizin bu yolda bir bütün olması gerekiyor” diyerek sözlerine devam etti.

Emre Belözoğlu gözünü zirveye dikti! "10 maçta 30 puan..." ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.