Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Gürcan Bilgiç, Ali Koç'a seslendi

Gürcan Bilgiç: "Bir maç kazansa, sözleşmesi de devam edecek olan Belözoğlu'nu hemen tatilden getirip, Topuk Yaylası'na giden otobüsün ön koltuğuna oturtmak, Ali Koç için kötü bir puan olabilir ama Fenerbahçe adına en uygun gelişmedir."

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına teknik direktörsüz başladı. Pazartesi açıklanacağı söylenenen yeni teknik direktör konusunda hala belirsizlik sürüyor. Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, bugünkü yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. 

Bilgiç, "Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına teknik adamı olmadan başlıyorsa, geçen sürenin bilinmezlik ve beceriksizlik ile geçtiği çok açık. Hâlâ menajerler aranıyor, olumsuz cevabı geldiğinde 'Kimi önerirsiniz?' diye soruluyor. Olmaz böyle şey!" dedi.

EMRE BELÖZOĞLU GERİ GELSİN

Ali Koç'un sessizlik moduna geçip zamana oynadığını savunan Bilgiç, şöyle yazdı: "F.Bahçe taraftarının 7 sezonluk kupasızlık üstüne, bir de iki başkanın kavgasını seyretmesinin ardından, daha keskin, sabırsız ve seçici olacağı bir gerçek. 'Üç yılda çok ders aldık' diyen bir başkan ve yönetimin bunu fark edememesi akıl almaz. Sessizlik moduna geçip, sürekli zamana oynamaları 'İşi bitirdiler, ince detaylar var' diye gelişmeleri yorumlattı bize. Ama bugün anlıyoruz ki, ne planları varmış, ne de ciddi bir masa başı konuşması."

Bilgiç, yazısının "Bir maç kazansa, sözleşmesi de devam edecek olan Belözoğlu'nu hemen tatilden getirip, Topuk Yaylası'na giden otobüsün ön koltuğuna oturtmak, Ali Koç için kötü bir puan olabilir ama Fenerbahçe adına en uygun gelişmedir" diyerek bitirdi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Gürcan Bilgiç, Ali Koç'a seslendi

CANER ERKİN DE ANTRENMANDA...

Sezonu dün açan F.Bahçe'de yeni transferler Steven Caulker ve Serdar Dursun da idmanda yer aldı. Sarı-Lacivertli takımda idmanı Volkan Demirel, Zeki Göle ve Fatih Yıldız yönetti. Milli takımda yer alan oyuncular katılmazken, ismi Genoa'yla anılan Arjantinli Diego Perotti de çalışmalarda yer almadı. Sözleşmesi sona eren ve Ali Koç'un takımda istemediği öne sürülen Caner Erkin, çalışmaya katıldı. 33 yaşındaki sol bek son olarak Fenerbahçe genel kurulunda oy verirken açıklamalarda bulunmuştu. 

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Gürcan Bilgiç, Ali Koç'a seslendi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Caner Erkin gürcan bilgiç
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.