Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den neden ayrıldı?

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de teknik direktör Emre Belözoğlu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Başkan Ali Koç kendisine teşekkür ederek yeni sezonda devam etmeyeceklerini söyledi. Peki, Emre Belözoğlu Fenerbahçe’den neden ayrıldı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı basın toplantısında Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, yeni sezona Emre Belözoğlu ile devam etmeyeceklerini söyleyerek sarı lacivertli taraftarları şok etti.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’den ayrıldı mı?

Ali Koç açıklamasında, “Bir kere Emre Belözoğlu'na ben müteşekkirim. Yaptığı tüm hizmetler için teşekkür etmek istiyorum. Ben Emre'yi yöneticiyken tanıdım. Kaptan olarak geri döndükten ve başkan olduktan sonra daha yakından tanıma fırsatı buldum. Saf duygularla, elinden gelenin en iyisini yaparak çalıştı. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, yeri geldiğinde kendi cebinden koyarak elini taşın altına soktu.”

“Türkiye'nin en iyi hocası olacağını düşündüğüm Emre Belözoğlu'nun tecürbe kazanması... Emre tercihini yapmanın bizim için riskli olduğunu, Emre için de riskli olduğunu gördük. Emre'yle de bunu konuştuk. Doğal olarak tercihimizi aktardık. Emre düşünmek için zaman istedi, sıcak baktığını söyleyemem. Doğal karşılıyorum bunu. Doğal karşılıyorum bunu ama sonuç ne olursa olsun, hepinizin huzurunda şahsım ve yönetim kurulum adına Emre'ye verdiği tüm hizmetler için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz için doğru bir karar vermiş oluruz. Sonuç ne olursa olsun, bugün olmasa da yarın Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye çok büyük hizmetler verecektir.” dedi.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.