Emre Belözoğlu'ndan camiaya mesaj

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sarı-Lacivertli idareci, "Taraftarımızın her şartta bize destek vermesini bekliyoruz. Tek beklentimiz sabır ve güven" dedi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, idman öncesi basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Aldıkları sonuçların mutlu ettiğini dile getiren Belözoğlu, “Yeni bir takım, yeni bir sportif direktör ve henüz 2. yılında bir başkan var. Ama aldığımız sonuçlar hepimizi mutlu ediyor. Skorlar yanımızda, oyun olarak da iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Umarım böyle devam edecek. Yapacak çok işimiz var. Camiamızda ve taraftarımızdan tek beklentimiz sabır ve güven. Futbolda iyi olduğu kadar kötü sonuçlar da var. Taraftarımızın her şartta bize destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

EN BÜYÜK GÖREVİMİZ EROL HOCA'YA YARDIM ETMEK

En büyük görevlerinin teknik direktör Erol Bulut’a yardım etmek olduğunu ifade eden Belözoğlu, “Tamamen Erol Hoca'nın başarısına odaklandık. Hep birlikte ona yardım etmeliyiz. Ömer Faruk Beyaz bizim çok değer verdiğimiz bir oyuncu. Taraftarımızın da ona değer verdiğini biliyoruz. O’nun kariyeri için iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Geçen hafta menajeri geldi ama görüşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'ndan camiaya mesaj

SOSA ÇALIŞMAYI YARIM BIRAKTI

Süper Lig’in 8. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Jose Sosa, kasık ağrısı nedeniyle çalışmayı tedbir amaçlı yarım bıraktı. Arjantinlinin yarın antrenmanda yer alacağı kaydedildi.

Emre Belözoğlu'ndan camiaya mesaj ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.