Emre Belözoğlu'ndan derbi sonrası motivasyon konuşması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun 4-3'lük Beşiktaş yenilgisinin ardından soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması sızdı. Belözoğlu takıma, "Dik duracağız, zorlukların altından beraber kalkacağız, geride bizi bekleyen 30 hafta ve onlarca puan var. Bu takım şampiyon olacak" dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-3 yenilerek 15 yıllık Kadıköy büyüsünün bozulan Fenerbahçe'de, derbiyi kaybetmekten çok istediklerini sahaya yansıtamamanın hayal kırıklığını yaşanıyor. Bu sezon tüm camianın kendilerinden mutlak şampiyonluk beklediğinin bilincinde olan F.Bahçeli futbolcular, puan kayıplarını telafi ederek hedeflerine yürüme sözü verdi.

''BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK"

Maçın ardından soyunma odasına giren sportif direktör Emre Belözoğlu da büyük üzüntü yaşayan takımı teselli ederek, ''Bu maç bitti, önümüzde yeni bir maç var, kazanmamız gerekiyor. Hatalarımızı görüp, bu psikolojiden hemen çıkmalı ve bu haftaki Denizlispor maçına hep birlikte tüm camiamızla konsantre olmalıyız. Dik duracağız, zorlukların altından beraber kalkacağız, geride bizi bekleyen 30 hafta ve onlarca puan var. Bu takım şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

Belözoğlu takıma, "Herkes dersini alıp, sorumluluğunun farkında olup, önüne baksın" şeklinde konuştu. Sarı-Lacivertli idareci ayrıca, "18 oyuncusu ve teknik heyeti yeni gelmiş olan bu takım, 10 maçta 3 derbi oynamasına rağmen hala ligin zirvesinde. Kaybedilen hiçbir şey yok" dedi. (DHA)

Emre Belözoğlu'ndan derbi sonrası motivasyon konuşması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.