Emre Belözoğlu: Fenerbahçe annelerine armağan

Emre Belözoğlu: "Biz hiç büyük laflar etmedik. Sadece maçlarımızı kazanacağımızı söyledik. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine de Allah bizim yüzümüze güldü. Bütün anneler güzeldir ama ben izin verirlerse bu galibiyeti Fenerbahçe annelerine armağan etmek istiyorum."

Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 79'a yükselterek lider Beşiktaş'la farkı 2'ye indirdi. Henüz 3. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçı 90+6'da Enner Valencia'nın attığı golle kazanan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın Galatasaray'a kaybettiği haftada şampiyonluk şansını arttırdı.

Geçen hafta evinde BB Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederek Emre Belözoğlu yönetiminde 4'te 4 yapan Fenerbahçe, yeni hocasıyla hiç yenilmedi ve son 6 maçın 5'ini kazandı. Başkent deplasmanındaki geri dönüşün ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Belözoğlu, şunlar söyledi:

"Biz hiç büyük laflar etmedik. Sadece maçlarımızı kazanacağımızı söyledik. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine de Allah bizim yüzümüze güldü. Bütün anneler güzeldir ama ben izin verirlerse bu galibiyeti Fenerbahçe annelerine armağan etmek istiyorum."

"Fenerbahçe, kaderinde ne varsa onu gördü. Çok da yalnız bırakıldı. Yıllarca yalnız bırakıldı. Allah da bize o süreçlerde bu takımın içinde olmayı nasip etti. Bundan her zaman gurur duydum, şeref duydum. Kadere inanıyorum, ne varsa onu göreceğiz"

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe annelerine armağan ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.