Emre Belözoğlu çılgına döndü! Basın toplantısında gazeteciye öyle bir tepki gösterdi ki...

Süper Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Hatayspor'la 3-3 berabere kalan Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin telefonuna gelen mesaj bildirim sesine sinirlenerek gazeteciye tepki gösterdi.

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Hatayspor'la 3-3 berabere kalan Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, sonuçtan mutlu olmadıklarını söyledi.

Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, göreve geldikleri günden bu yana en kötü ilk yarıyı oynadıklarını belirtti.

İkinci yarı doğru hamleler yaptıklarını aktaran Belözoğlu, bundan daha iyisini yapabilecek güçlerinin olduğunun altını çizerek "Berabere bittiği için mutlu olduğumu söyleyemem." dedi.

BELÖZOĞLU İLE GAZETECİ ARASINDA TELEFON TARTIŞMASI

Basın toplantısı sırasında, bir gazetecinin telefonuna gelen mesaj sesine sinirlenen Belözoğlu, açıklamasının sonunda kendisini çeken bir gazeteciye tepki göstererek, tartışma yaşadı.

Toplantı esnasında mesaj sesi geldiğini söyleyerek duruma tepki gösteren Belözoğlu, daha sonra o anları kaydeden gazeteciye yönelerek "Beni niye çekiyorsun sen?" dedi. Gazetecinin 'Ben görevimi yapıyorum' yanıtı üzerine Belözoğlu, 'O zaman telefonunu kapatacaksın' diyerek tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu çılgına döndü! Basın toplantısında gazeteciye öyle bir tepki gösterdi ki... ile ilgili etiketler Hatayspor Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.