Emre Belözoğlu: Beşiktaş'ı bekliyoruz

Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, "Beşiktaş şampiyonlukta avantajlı taraf, hata yapmalarını bekliyoruz. Beşiktaş'a göre az tecrübesi olan bir takımız. İşimiz zor." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, 'Futbolun Zirvesi' etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş'la olan şampiyonluk mücadelesi hakkında soruları yanıtlayan Belözoğlu, Karabükspor karşısında alınan beraberliği de değerlendirdi.

Emre Belözoğlu'nun sözleri şöyle;

"BEŞİKTAŞ'A GÖRE AZ TECRÜBESİ OLAN BİR TAKIMIZ"

"Biz kazanmak için oynadık. Maç bize de geldi. Hemen hemen her takım bize karşı farklı oynuyor. Büyük takım algısı oluşuyor ligdeki durumdan dolayı. Lig başında böyle bir hedefimiz olmasa da son dönemde bunu dile getiriyoruz. Beşiktaş şampiyonlukta avantajlı taraf, hata yapmalarını bekliyoruz. Biz de sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Bunun sürekli hale gelmesi gerek. Beşiktaş'a göre az tecrübesi olan bir takımız. İşimiz zor, sonuç ne olursa olsun değerli bir sene bizim için."

Emre Belözoğlu: Beşiktaş'ı bekliyoruz ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Başakşehir Beşiktaş şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.