Emre Belözoğlu: Ben inanmadığım şeyi söylemem, şampiyon olacağız

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Malatyaspor maçının ardından oyuncularını hem uyardı hem de sahip çıktı. Belözoğlu, "Fenerbahçe forması giyen herkesin arkasında durmaya devam edeceğiz. Tek bir kişiyi bile arkada bırakmayıp, laf söylenmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Fenerbahçe'e Emre Belözoğlu dönemi sancılı başladı. Malatya deplasmanında kaybedilen 2 puanın yanı sıra, oynanan futbol da umut vermiyor. Teknik direktör Erol Bulut'tan neyi farklı yaptığı bilinmeyen Belözoğlu, dünkü maçın ardından soyunma odasında oyunculara konuşma yaptı.

6 ay önce futbolu bırakan ve Sportif Direktörlük görevini yürütürken kulübeye inen Belözoğlu; "Şunu bilin kapasite olarak sizden çok daha aşağıda bir takıma puan verdiniz. Ancak biz burada sizin arkanızda, Fenerbahçe forması giyen herkesin arkasında durmaya devam edeceğiz. Tek bir kişiyi bile arkada bırakmayıp, laf söylenmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Ligde daha kat edilecek yol olduğunu de belirten Emre Belözoğlu, rakiplerinin de kayıplar yaşayacağını ancak kendilerinin artık kayıba tahammüllerinin kalmadığını söyledi. Şampiyonluğa olan inancının hala devam ettiğini belirten Belözoğlu, "Ben inanmadığım şeyi söylemem, devam edeceğiz her gün daha çok çalışıp üstüne koyacağız" dedi.

Emre Belözoğlu: Ben inanmadığım şeyi söylemem, şampiyon olacağız

Emre Belözoğlu: Ben inanmadığım şeyi söylemem, şampiyon olacağız ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.