Emre Aydın business uçak biletini sosyal medyadan paylaşanlara tepki gösterdi

41 yaşındaki şarkıcı Emre Aydın, uçak biletinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşanları hedef aldı. Ünlü şarkıcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, uçak biletini Instagram'dan yayınlayanlar için 'sonradan görme' ve 'görgüsüz' ifadelerini kullandı. Emre Aydın'ın bu açıklamasını haklı bulanlar kadar eleştirenler de oldu.

Hoşçakal, Soğuk Odalar, Afili Yalnızlık, Belki Bir Gün özlersin, Dayan Yalnızlığım, Git, Son Defa gibi şarkıları dillere dolanan ünlü şarkıcı Emre Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.


Paylaşımında, sosyal medyadan business uçak bileti fotoğrafını yayınlayan kişileri hedef alan Emre Aydın şu ifadeleri kullandı: ''Business uçak biletini göstermek için binbir çabayla çektiğiniz instagram fotoğrafları sizin zengin olduğunuzu değil, bunun nadiren yaşadığınız bir durum olduğunu, bileti muhtemelen başkasına aldırdığınızı, sonradan görme veya görgüsüz falan olduğunuzu gösteriyor bilginiz olsun.''

Emre Aydın business uçak biletini sosyal medyadan paylaşanlara tepki gösterdi


Business class uçak biletlerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan kişilere tepki gösteren Emre Aydın'ı destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Emre Aydın business uçak biletini sosyal medyadan paylaşanlara tepki gösterdi ile ilgili etiketler Sosyal Medya Emre Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.