Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıklarını açıklamıştı!

Katıldığı bir canlı yayın programında Yağmur Aşık'la birlikte eski Milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürme planı yaptığını anlatan Erdi Sungur, İstanbul'da gözaltına alındı.

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile tetikçi olduğu öne sürülen Baycan Ş., adli kontrolle serbest bırakılmak talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti.

Mahkeme şüphelilerin şikayetçi Emre Aşık'ın evine, işyerine ve kendisine 300 metreden fazla yaklaşılmasını da yasaklamıştı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Yağmur Aşık, tetikçi tuttuğu ihbarında bulunan Erdi Sungur'un kendisine aşık olduğunu, karşılık bulmadığı için bu iftirayı attığını ileri sürmüştü.

Bu gelişmeler ardında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı.

Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıklarını açıklamıştı!

GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Yağmur Aşık'ın eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı iddia edilen Erdi Sungur, İstanbul'da gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri ardından yarın adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıklarını açıklamıştı! ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Aşık Erdi Sungur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.