Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor!

Eski futbolcu Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç'tan geçtiğimiz haftalarda icra yoluyla çocuklarını almıştı. Hafta sonu izni için çocuklarını alan Yağmur Sarnıç, kızı Elvin'in yüzündeki morlukları görünce soluğu hastanede aldı.

Emre Aşık, geçtiğimiz günlerde çekişmeli boşanma sürecinde olduğu Yağmur Sarnıç'ta olan çocuklarını icra yoluyla aldı. Çocuklarından ayrılmak istemeyen Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi. Katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a kadar seslenerek yardım isteyen Sarnıç, dün mahkemenin hafta sonu görme izniyle çocuklarını görmeye gitti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Yağmur Sarnıç belirtilen saatte Emre Aşık'ın evine gitti ancak ikilinin arasında yeni bir gerginlik yaşandı. Aşık, Yağmur Sarnıç'ın oturduğu apartmana kadar gidip çocuklarını oradan teslim almasını istedi. Sarnıç ise Emre Aşık'ın talebini kabul etmeyince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sarnıç'ın avukatının devreye girmesiyle Emre Aşık çocuklarını alarak anne Yağmur Sarnıç'a teslim etti. Kavuşma sırasında duygusal anlar yaşayan Yağmur Sarnıç, uzun uzun çocuklarına sarıldı.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor!

ŞİKAYET TUTANAĞI HAZIRLATTI

Yağmur Sarnıç'ın kızı ve oğlunu alır almaz şikayet tutanağı hazırlatması ise dikkat çekti. Genç kadın Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne giderek 3 yaşındaki kızı Elvin'in yüzündeki yaraların neden kaynaklandığının tespit edilmesini istedi ve sağlık raporu aldı. Sarnıç daha sonra aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlal edildiği iddiasıyla Emre Aşık hakkında tutanak hazırlattı. Emre Aşık, geçici velayetlerini aldığı iki çocuğunu teslim aldıktan sonra Çınarcık'ta oturan annesinin yanına tatile götürmüş ve birçok video paylaşmıştı.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor! - Resim : 2

 

 

 

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor! ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Aşık
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.