Emre Aşık: Nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor

Yağmur Aşık'ın, cezaevi firarisi olan sevgilisi Erdi Sungur'la birlikte, eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı ortaya çıkmıştı. Emre Aşık yaşananların ardından şoke eden bir basın açıklaması yaptı. Aşık açıklamasında "Bizim burada konuştuğumuz her şey ispatlı ve delilli şeyler. Biz iftira atmıyoruz" dedi.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne önceki gün giden eski Milli futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık'ın kendisini öldürtmek için tetikçi tuttuğunu öne sürerek şikayetçi olmuştu.

Emre Aşık: Nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor

Ortaya çıkan iddialar sonrası Emre Aşık bir basın açıklaması yaptı.

Emre Aşık, "Öncelikle şunu belirtmeliyim ki evlilik birliği dahilinde gözüken bu evlilik tamamen bir kumpastır. Bu evlilikle beraber ben yapılan kumpası göremedim. Uyaranlar oldu. Ailem arkadaşlarım uyardı ama dinlemedim. Hata yaptım. Ardından bu süre zarfında yalnız bırakıldım. Planlı yapıldı. Bu sürede dolandırıldım. Şirketimin içi boşaltıldı. İmzam taklit edilerek önemli dosyalar imzalandı. Ailem avukatlarım ve bakıcılar, Yağmur tarafından tehdit edildi. İtibarım yerle bir oldu. Adıma düzenlenen cinayet planlarına şaşkınlıkla şahit oldum. Allaha bir can borcum var." dedi.

"Allah'tan başka kimseden korkmuyorum" diyen Aşık " Boşanma davasında yayın yasağı var ama çocuklarımın geçici velayetini aldım. Önceliğim buydu.Çocukların pedagog süreçleri devam ediyor. Her geçen gün daha iyi oluyorlar" dedi.

NAFAKAYLA ÖLÜM PLANI

Aşık'ın avukatı ise "Hanımefendiye ödenen nafaka var. Nafaka ödüyoruz. O nafakayla Emre beyi öldürmek üzere bu plana giriyorlar. Düzce'deki dosyamız içinde kendi beyanında mevcut. 'Ben temin ettim, nafakamın yattığı parayı gittim çektim ve temin ettim' diyor. Nafakanın kaldırılması talebinde bulunduk."

Emre Aşık ailesinin desteğiyle nafakayı ödeyebildiğini söyledi. 'Evlilikte böyle biri olduğunu tahmin etmediniz mi' sorusuna, 'Evliliğim kupastı. O yüzünü göremedim. Hep iyi yüzünü görmeye çalıştım. Çocuklarımın annesidir yapmaz dedim' dedi.

Emre Aşık eski eşinin arkasında bir çete olduğunu da iddia etti.

"Neden öldürmeye çalışıyor" sorusuna ise Aşık 'Bir taşla 3-5 kuş vururum, hem çocuklarımı hem de para alırım diye düşünüyor herhalde. Başka ne olabilir ki' şeklinde cevap verdi.

Emre Aşık: Nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor - Resim : 2

EMRE AŞIK VE ÇEVRESİNE TEHDİTLER

Emre Aşık'ın avukatı "Emre ve çevresi tehdit ediliyor. Bakıcılar, okuldaki öğretmenler hepsi tehdit edildi. Onlar da şikayetçi ve şahsi davaları devam ediyor" dedi.

Avukat açıklamasının devamında ise "Erdi Sungur bana ulaştı. İki gün içerisinde Baycan Şenürek'in Emre Bey'in ablalarını, beni ve Emre Bey'i öldüreceğini söyledi. Ona çok itibar edemedik ilk başta. Ancak daha sonra kendisi karakolu arıyor. Bunun üzerine savcılık harekete geçiyor" dedi.

DHA

Emre Aşık: Nafakayı alıp tetikçiye ödeme yapıyor ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Aşık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.