Emre Altuğ ile evli olduğu dönemde Kerem Tunçeri'den bebek aldırdığı iddasına Çağla Şıkel'den yanıt

42 yaşındaki iki çocuk annesi model ve sunucu Çağla Şıkel ile ilgili bugün magazin gündemini sallayan bir 'yasak aşk' ve 'kürtaj' iddiası ortaya atıldı. Şarkıcı Emre Altuğ ile evli olduğu dönemde basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığı konuşulan Çağla Şıkel iddialara jet hızıyla cevap verdi.

Magazin gündemi bu iddiayla çalkalandı! Takvim Gazetesi bugün isim vermeden bir ünlü manken ve tanınmış bir basketbolcu ile ilgili bir iddiaya yer verdi. Ünlü mankenin, basketçi sevgilisinden hamile kaldığını ancak aşkları ifşa olmasın diye ünlü mankenin bebeğini başka bir isimle Levent'teki özel bir hastaneye giderek kürtaj olduğunu yazdı.


SEREN SERENGİL BOMBAYI PATLATTI


Bu haberin basında geniş yer bulmasının ardından Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında bu iddialar masaya yatırıldı. İsmi verilmeyen ünlü manken ve basketbolcunun programın sunucuları tarafından Çağla Şıkel ile Kerem Tunçeri olduğu konuşuldu.

 Programın sunucularından Seren Serengil, ''Bu hikaye Çağla Şıkel ve Kerem Tunçeri'yi anlatıyor. Biliyorsunuz seneler önce Emre ile ayrılmadan önce Kerem’le aşk yaşadığı haberleri çıkmıştı Çağla'nın… İki tarafta bunu yalanlamıştı. Sonra bu iki ismi başka kimseyle görmedik. İsimleri birileriyle anıldı ama el ele görüntülenmediler. Neden hep aynı kişilerin üzerinde çıkıyor bu iddialar'' dedi.

Skandal bir iddiayla gündeme gelen Çağla Şıkel ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında çıkan haberlere cevap verdi. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Şıkel şu ifadelere yer verdi:


''BAŞINIZA UZUN VADELİ İŞ AÇIYORSUNUZ DEMEKTİR...''

''Zihnini eğitmemiş herkes rastgele düşünme, senaryo uydurma hayal üretme (ve en kötüsü buna inanma ) kurbanıdır. Eğer düşüncelerinizde en sık odaklandığınız şey endişe, kaygı, öfke ve yalan temelliyse başınıza uzun vadeli iş acıyorsunuz demektir. Size huzur veren düşünceleri bir bekçinin hazineyi koruduğu gibi koruyun''

 
İşte Çağla Şıkel'in o paylaşımı...

Emre Altuğ ile evli olduğu dönemde Kerem Tunçeri'den bebek aldırdığı iddasına Çağla Şıkel'den yanıt



Emre Altuğ ile evli olduğu dönemde Kerem Tunçeri'den bebek aldırdığı iddasına Çağla Şıkel'den yanıt ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Emre Altuğ Seren Serengil kerem tunçeri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.