Emre Altuğ ile Çağla Şıkel çocukları için 23 Nisan'da bir araya geldi

Eski eşler Çağla Şıkel ile Emre Altuğ kural bozmadı. Boşanmalarına rağmen özel günlerde sık sık bir araya gelen ikili 23 Nisan'da küçük oğulları Uzay'ın gösterisini izledi. 2008 yılında evlenip 2015 yılında boşanan ünlü isimler, 23 Nisan'ı oğulları Kuzey (13) ve Uzay (10) ile birlikte geçirdiler.

10 Ağustos 2008 tarihinde nikah masasına oturan ve 7 yıllık evliliklerini 2015'te sonlandıran 42 yaşındaki model ve sunucu Çağla Şıkel ile 52 yaşındaki şarkıcı Emre Altuğ boşandıktan sonra çocukları için görüşmeye devam etmişlerdi. Kuzey’i 2008’de, Uzay’ı 2012’de dünyaya getiren Çağla Şıkel, 23 Nisan'da küçük oğlunun gösterisini eşiyle birlikte izledi. Çağla Şıkel o anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel çocukları için 23 Nisan'da bir araya geldi


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen bir etkinlikte yer alan küçük oğulları Uzay'ın gösterisini Emre Altuğ ile Çağla Şıkel birlikte izledi. Ailecek poz veren ikiliden Çağla Şıkel, mutlu aile tablosunu ''#23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı ❤️🙏🏻 Çok mutluluk,şükür , gurur, gözyaşı… '' notuya Instagram hesabından yayınladı.

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel çocukları için 23 Nisan'da bir araya geldi - Resim : 2

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel çocukları için 23 Nisan'da bir araya geldi - Resim : 3

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ yıllar önce boşanmalarına rağmen çocukları için görüşmeye devam ediyor. Eski eşler, doğum günü, yılbaşı, bayram gibi önemli günleri ailecek kutluyor.

çağla şıkel - emre altuğ

 

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel çocukları için 23 Nisan'da bir araya geldi ile ilgili etiketler Emre Altuğ Çağla Şıkel 23 Nisan Uzay Altuğ Kuzey Altuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.