Emre Akbaba'dan imza parası haberlerine tepki

Sözleşme uzatmak için 500 bin euro imza parası haberleri çıkan Emre Akbaba sosyal medyada linç yedi. Bir açıklama yapmak zorunda kalan başarılı futbolcuya eşi Yağmur Akbaba da destek olunca "asparagas haber" taca çıktı.

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan Emre Akbaba, sözleşme uzatmak için 500 bin euro imza parası istediği haberlerine ateş püskürdü. Futbolcunun eşi Yasemin Akbaba da sosyal medyaya yansıyan "paragöz" algısına ateş püskürdü...

Hürriyet'in haberine göre Emre Akbaba'ya yeni sözleşme teklif eden Galatasaray yönetimi, milli oyuncunun 500 bin euroluk imza parası talebi karşısında geri adım attı ve görüşmeleri bir süreliğine durdurdu.

Emre Akbaba'dan imza parası haberlerine tepki

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Emre Akbaba, "Sezon başından beri hakkımda bir çok asparagas haber yapılmak suretiyle taraftarın önüne atıldım, sesimi çıkarmadım. Bu haberlere bu saatten sonra gülüp geçiyorum. Benim Galatasaray için yaptığım maddi fedakarlıklar inanın gazetede çıkanlardan çok daha fazlası. Bu kulüp için savaşırken iki kere ayağımı sahada bıraktım. Zamanı gelince herkes görecek kimin ne talep ettiğini. Simdi lütfen müsaade edin de büyük hedefimize odaklanalım" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki futbolcunun eşi Yağmur Akaba da "Doğrusunu bildiğim yalanları okuyorumdur" diyerek tepkisini dile getirdi.

Emre Akbaba'dan imza parası haberlerine tepki - Resim : 2

Emre Akbaba'dan imza parası haberlerine tepki ile ilgili etiketler Emre Akbaba Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.